Footballový boulevard – neděle 05.07.2015

Robin van Persie odejde do Turecka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 05.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City chce konečně přivést nové letní posily – a chystá se výrazně navýšit své dosavadní nabídky. Za Paula Pogbu prý nabídne 71 milionů liber, na velké peníze si může přijít také Wolfsburg za Kevina De Bruyna a Liverpool za Raheema Sterlinga. (Mirror, Star)


Manchester United napřímo oslovil vedení Tottenhamu a chystá se vyjednávat o přestupu Harryho Kanea na Old Trafford. Ďáblové v anglickém mladíkovi vidí dlouhodobou náhradu za Wayna Rooneyho a jsou připraveni za něj zaplatit 40 milionů liber. (Sun)

Newcastle v příštím týdnu zintenzivní svou snahu koupit útočníka Charlieho Austina z QPR, za kterého do Londýna hodlá poslat až 15 milionů liber. (Express)

O Austina se zajímá také nováček Bournemouth, i když ten je prý ochoten zaplatit o milion méně – celkově 14 milionů liber. (Sun)

Útočník Robin van Persie se prý dohodl na přestupu do tureckého Fenerbahce, oficiálně by měl Manchester United opustit někdy během příštího týdne. (Observer)

Nizozemský sniper navíc nemá se svým zaměstnavatelem žádné slitování a chce, aby mu United vyplatili zbytek jeho smlouvy – celkem 12 milionů liber. (Mirror)

Chelsea by měla během příštího týdne dokončit příchod brankáře Asmira Begoviće ze Stoke, za kterého zaplatí asi 8 milionů liber. (Telegraph)

Liverpool a Arsenal se společně zajímají o služby Pedra, španělského útočníka Barcelony. (Sport)

Pravý obránce Glen Johnson, který je po vypršení smlouvy s Liverpoolem bez práce, údajně jedná o možném přesunu do londýnského West Hamu. (Express)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Diego Costa z Chelsea ukazuje, že fotbal doslova miluje. Místo toho, aby si užíval poslední dny dovolené, raději s týmem odcestoval do Kuvajtu - a reprezentuje ho v malém fotbale 5 proti 5. Hned v prvním zápase proti Nottinghamu Forest dal 5 gólů a přispěl k výhře 7:0. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 04.07.2015