Footballový boulevard – sobota 04.07.2015

Chelsea už nepočítá se záložníkem Juanem Cuadradem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 04.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

UEFA uvolnila Manchesteru City omezení ohledně finančního fair play, a tak Citizens utratí přes 100 milionů liber za nákupy Paula Pogby, Kevina De Bruyna, Raheema Sterlinga či Fabiana Delpha. (Daily Telegraph)

Vyzkoušejte sázkovou kancelář winmasters, protože na kurzech záleží!

Obránce Sergio Ramos prý bude chtít opustit Real Madrid i v případě, že mu klub nabídne vylepšenou smlouvu. (Marca)

V anketě fanoušků Realu Madrid hlasovalo 55 procent pro odchod Ramose s klubu. (AS)

Barcelona se v pondělí rozhodne, zda angažovat křídelníka Ardu Turana z Atlétika Madrid. (Marca)

O Turana usiluje také Manchester United, ale turecký reprezentant chce do Chelsea. (AS)

Atlétiko Madrid si jako náhradu za Turana vyhlédlo Santiho Cazorlu z Arsenalu, Gunners však čekají na „velkou“ nabídku. (Daily Mail)

Útočník Radamel Falcao šel kvůli hostování v Chelsea s platem dolů, oproti 265 tisícům liber týdně v Manchesteru United bude u Blues brát 130 až 180 tisíc týdně. (Times)

Trenér Chelsea José Mourinho prý oznámil agentovi Jorge Mendesovi, aby našel nový klub pro záložníka Juana Cuadrada. (Daily Express)

Atlétiko Madrid zrušilo dohodu se Southamptonem, že obránce Tobyho Alderweirelda musí prodat za 6,8 milionu liber, aby hráče mohl koupit Tottenham. (Daily Mirror)

Útočník Manchesteru United Robin van Persie odmítl přestup do Besiktase Istanbul. (talksport)

Tottenham přijal nabídku Watfordu ve výši 10 milionů liber za dvojici záložníků Etienne Capoue a Benjamin Stambouli. (Daily Mail)

Manchester City zvítězil v přetahované o osmnáctiletého útočníka Enese Unala z Bursasporu. (Manchester Evening News)

Unal nastřílel ve 182 zápasech za rezervní tým Bursasporu 110 branek a Citizens bude stát asi 2 miliony liber. (Guardian)

Trenér Hullu Steve Bruce chce na hostování přivést útočníka Jamese Wilsona z Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Bývalý kapitán Liverpoolu Steven Gerrard prý odmítl několik dobrých nabídek z Evropy, aby šel do americké MLS. (Daily Star)

…A JEDNA NAKONEC

Řecký reprezentant Jose Holebas popřel přestup do Watfordu, ačkoliv klub ho na svých stránkách už odhalil jako novou posilu. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pátek 03.07.2015