Footballový boulevard – pátek 03.07.2015

Leicester City by mohl vést trenér Guus Hiddink, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 03.07.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United neustoupí ze svého požadavku dostat za brankáře Davida De Geu od Realu Madrid aspoň 35 milionů liber. (Daily Mirror)

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

De Gea se ve čtvrtek objevil v Madridu, ale přestup tím podle jeho slov nijak aktuální není. (AS)

Obránce Antonio Rudiger ze Stuttgartu zvolí místo Chelsea raději odchod do Wolfsburgu, aspoň to tvrdí jeho agent. (Kicker)

Stoke sice pustí do Chelsea brankáře Asmira Begoviče, ale vedle osmi milionů liber požaduje i hostování tria Victor Moses, Patrik Bamford a Ruben Loftus-Cheek. (Sun)

Manchester United láká do svých řad obránce Seamuse Colemana z Evertonu, výměnou nabízí Jonnyho Evanse. (Daily Star)

Tottenham chce z Evertonu přivést záložníka Jamese McCarthyho, opačným směrem může putovat Aaron Lennon nebo Younes Kaboul. (Daily Mail)

Manchester United nabídl Southamptonu dvacet milionů liber za záložníka Morgana Schneiderlina. (Manchester Evening News)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren popřel, že má zájem o útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Daily Star)

Monako a Sevilla touží po příchodu záložníka Stevena N´Zonziho, kterému už zbývá pouze rok ze smlouvy se Stoke City. (Daily Mirror)

Obránce Celticu Glasgow Adam Matthews odejde za 1,5 milionu liber do Sunderlandu. (Daily Record)

Trenér Bayernu Mnichov Pepe Guardiola popřel, že chce z Manchesteru United přivést křídelníka Angela Di Mariu. (talksport)

Newcastle je jeden ze tří klubů Premier League, které ještě nepřivedly žádného nového hráče a trenér McClaren už musel fanoušky uklidňovat a žádat o trpělivost. (Daily Mail)

Aston Villa, Everton a Southampton usilují o záložníka Dennise Praeta z Anderlechtu Brusel, který by mohl stát asi deset milionů liber. (Guardian)

Bývalý klub obránce Nathaniela Clynea Crystal Palace si díky hráčově přestupu do Liverpoolu přijde na 2,5 milionu liber. (Daily Express)

Obránce Glen Johnson po odchodu z Liverpoolu odmítl nabídku podepsat smlouvu s Besiktasem Istanbul. (Sun)

Real Sociedad chce získat z Arsenalu útočníka Joela Campbella. (Times)

OSTATNÍ FÁMY

Na lavičku Leicesteru City by mohl usednout kouč Guus Hiddink, který nedávno skončil u nizozemské reprezentace. (Leicester Mercury)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér andorského celku Lusitanos Xavi Roura tvrdí, že kouč West Hamu Slaven Bilič neprokázal soupeři z předkola Evropské ligy dostatek respektu, když nechal zápas vést svého asistenta a vůbec na něm nebyl. (Sky Sports)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 02.07.2015