Footballový boulevard – úterý 30.06.2015

Chelsea usiluje o brankáře Asmira Begoviče ze Stoke City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 30.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea učinila Stoke City nabídku ve výši šesti milionů liber na brankáře Asmira Begoviče, který by měl nahradit Petra Čecha. (Daily Telegraph)

Tottenham možná nabídne Aston Ville jako součást výměny za útočníka Christiana Bentekeho také Emmanuela Adebayora. (Daily Mirror)

West Ham se možná pokusí přivést z Liverpoolu útočníka Fabia Boriniho. (Independent)

Liverpool dotahuje příchody obránce Nathaniela Clynea ze Southamptonu, šestnáctiletého křídelníka Bobbyho Adekanyeho a levého obránce Ludwiga Augustinssona z FC Kodaň. (Daily Star)

Manchester City zvažuje nákup brazilského krajního obránce Fabinha, za kterého chce Monako patnáct milionů liber. (Daily Mail)

Útočník Edin Džeko zvažuje, že kvůli přestupu z Manchesteru City do AS Řím půjde dolů s platem. (Daily Mirror)

Záložník Bastian Schweinsteiger hodlá místo přestupu do Manchesteru United setrvat v Bayernu Mnichov. (Sport1)

Místo Schweinsteigera koupí Manchester United za 25 milionů liber Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Daily Express)

Arsenal údajně ukončil snahu o příchod záložníka Artura Vidala z Juventusu Turín. (Daily Telegraph)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger preferuje příchod portugalského záložníka Williama Carvalha. (London Evening Standard)

Everton už si hledá náhradu za obránce Seamuse Colemana, kterou může být Sam Byram z Leedsu. (Daily Express)

Nový trenér West Hamu Slaven Bilič má za úkol skončit s týmem v příští sezoně do osmého místa, a pokud klub sestoupí, bude vyhozen bez nároku na finanční kompenzaci. (Sun)

Hammers pracují na příchodech tuniského středního obránce Aymena Abdennoura z Monaka a záložníka Alexe Songa z Barcelony. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal čeká i přes zájem Realu Madrid brankáře Davida De Geu na startu letní přípravy. (Daily Star)

O záložníka Stewarta Downinga z West Hamu usilují vedle Newcastlu také Stoke City, Leicester City, Sunderland a Middlesbrough. (Sun)

Útočník Charlie Austin z QPR by se mohl stát nejdražším hráčem v historii West Bromwiche. Hoops za něj požadují až patnáct milionů liber. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník West Hamu Mark Noble na dovolené následoval příklad Robina van Persieho a na Floridě chytal žraloky. (whufc.com)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 29.06.2015