Footballový boulevard – pondělí 29.06.2015

Obránce Sergia Ramose z Realu Madrid už chce i Manchester City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 29.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pravý obránce Nathaniel Clyne ze Southamptonu v pondělí dokončí svůj přestup do Liverpoolu za 12,5 milionu liber. (Liverpool Echo)

Manchester United má v boji o obránce Sergia Ramose z Realu Madrid nového soupeře – Manchester City. (Daily Mirror)

Záložník Juventusu Turín Arturo Vidal patrně v létě odejde do Arsenalu. (Daily Telegraph)

Útočník Liverpoolu Fabio Borini má za osm milionů liber namířeno do West Hamu. (Sun)

Borini se ovšem může stát spolu s dalším útočníkem Liverpoolu Rickiem Lambertem i součástí výměny za Christiana Bentekeho z Aston Villy. (Independent)

Manchester United patrně navýší svoji první nabídku ve výši 28,3 milionu liber na obránce Sergia Ramose, kterou Real Madrid odmítl. (Manchester Evening News)

Trenér Juventusu Turín Massimiliano Allegri má zájem o záložníka Oscara z Chelsea. (London Evening Standard)

Chelsea je spojována s příchodem tureckého záložníka Ardy Turana z Atlétika Madrid, o kterého prý stojí tři anglické kluby. (Daily Mail)

Newcastle chce z West Hamu koupit záložníka Stewarta Downinga, zájem ale mají také Sunderland a Leicester City. (Daily Express)

Manchester United možná přece jen přivede záložníka Bastiana Schweinsteigera z Bayernu Mnichov, protože kouč Louis van Gaal mu přislíbí místo v základní sestavě. (Times)

Bývalý brankář Manchesteru United Peter Schmeichel radí Davidu De Geovi, aby odmítl přestup do Realu Madrid a stal se legendou United. (Sun)

Rekordní nákup Tottenhamu Erik Lamela jedná minimálně s jedním klubem z Itálie, patrně se jedná o Juventus Turín. (Daily Mirror)

Liverpool učinil Realu Madrid novou a vylepšenou nabídku na záložníka Asiera Illarramendiho. (Daily Star)

Everton odmítá prodat do Manchesteru United obránce Seamuse Colemana. (Liverpool Echo)

Tottenham nabídl za křídelníka Yannicka Ferreiru Carrasca z Monaka 16 milionů liber, ale francouzský celek požaduje dvojnásobek. (Daily Star)

Newcastle touží po příchodu obránce Joela Matipa ze Schalke, zájem už naopak nemá o Rona Vlaara z Aston Villy. (Newcastle Chronicle)

Bývalý útočník Chelsea Demba Ba odmítl možnost odejít do West Hamu a raději zvolil přesun do čínské ligy. (Guardian)

Cardiff a Reading svádějí souboj o irského záložníka Stephena Quinna z Hullu. (Wales Online)

Bývalý trenér Liverpoolu Roy Evans si je jistý, že křídelník Raheem Sterling v létě z klubu odejde. Reds by prý nepodepsali pět fotbalistů, kdyby s jeho odchodem nepočítali. (talksport)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý útočník Chelsea Tony Cascarino tvrdí, že Arsenal by v minulé sezoně získal mistrovský titul, ale jen kdyby jej vedl trenér José Mourinho. (Sky Sports)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 28.06.2015