Footballový boulevard – sobota 27.06.2015

O budoucnosti Robina van Persieho rozhodne manželka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 27.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United pustí Davida De Geu do Realu Madrid pouze za předpokladu, že z něj španělský celek udělá nejdražšího gólmana planety. Doposud tento rekord drží Gianluigi Buffon, kterého Juventus získal v roce 2001 za 32,6 milionů liber. (Manchester Evening News)


Útočník Robin van Persie prohlásil, že o jeho budoucnosti v Manchesteru United rozhodne manželka Bouchra. Van Persiemu zbývá poslední rok smlouvy a je neustále spojovaný s odchodem z klubu. (Sun)

Manchester City hodlá nabídnout 10 milionů liber za Fabiana Delpha z Aston Villy, čímž aktivuje jeho výkupní klauzuli zakotvenou ve smlouvě. (Mirror)

Aston Villa se snaží získat brankáře Asmira Begoviće ze Stoke, ale její první nabídka prý byla směšná. Birminghamský celek nabídnul sumu mezi 4-5 miliony liber, zatímco Potters žádají minimálně dvojnásobek. (Times)

Tottenham chystá nabídku ve výši 7 milionů liber na belgického křídelníka Kevina Mirallase z Evertonu, který není pravidelným členem základní sestavy Toffees a navíc mu už za rok vyprší smlouva. (Daily Mirror)

Naopak posílit Everton by mohl jiný Belgičan – o mladého Adnana Januzaje z Manchesteru United se na Goodison Parku zajímají už od ledna a tento zájem nadále trvá. (Liverpool Echo)

Arsenal chce z Chelsea vykoupit mladičkého Charlyho Musondu, který patří mezi největší talenty akademie Blues a tým si jej cení na asi 7 milionů liber. (Daily Express)

Gunners se zajímají také o záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu, ale v tomto případě to vypadá, že neuspějí. Blíže k hráčově podpisu má totiž Manchester United. (Guardian)

Ukrajinský křídelník Jevgen Konopljanka by měl příští týden odletět do Londýna a jednat zde o možném přestupu do Tottenhamu. (Eurosport)

Newcastle chystá nabídku ve výši 12 milionů liber na Aleksandara Mitroviće, srbského útočníka, který vloni prožil gólově úspěšnou sezónu v dresu Anderlechtu Brusel. (Daily Mirror)

Pětadvacetiletý křídelník Victor Moses zřejmě v létě definitivně opustí Chelsea. O hráče jeví zájem nejen Stoke (kde Moses vloni hostoval), ale také Tottenham. (Times)

Záložník Yaya Touré prohlásil, že chce svou kariéru ukončit na Etihad Stadium, čímž rázně vyvrátil veškeré spekulace o možném odchodu z Manchesteru City. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Liverpoolská legenda Jamie Carragher se před sezónou vsadil s Garym Nevillem, že záložník Paulinho z Tottenhamu během ročníku nastřílí 15 gólů. A jelikož Carragher prohrál, musí teď jeden celý den nosit dres Manchesteru United. (Metro)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 26.06.2015