Footballový boulevard – pátek 26.06.2015

Brankář David De Gea už prodává svůj dům v Manchesteru, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 26.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je blízko uzavření přestupu záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu za 24 milionů liber, což znamená, že do týmu nepřijde Bastian Schweinsteiger. (Daily Star)

Real Madrid odmítl nabídku Manchesteru United ve výši 35 milionů liber za obránce Sergia Ramose, anglický celek zvažuje navýšení. (Daily Mail)

Real Madrid už má za Ramose vyhlédnutou náhradu, kterou je Nicolas Otamendi z Valencie. (Marca)

Otamendi je ovšem i v hledáčku obou manchesterských klubů. (Daily Mirror)

Záložník Paulinho je blízko přestupu z Tottenhamu do čínského celku Guangzhou za 17 milionů liber. (London Evening Standard)

Inter Milán nabízí Watfordu za sedm milionů liber záložníka Zlatka Kuzmanoviče a obránce Davide Santona. (London Evening Standard)

Agent záložníka Nicolase Gaitana z Benfiky Lisabon tvrdí, že hráč už je dohodnutý s Manchesterem United, ale chybí dohoda mezi oběma kluby. (Metro)

Manchester United prodá brankáře Davida De Geu do Realu Madrid pouze v případě, že španělský celek zaplatí rekordní přestupovou částku za gólmana. Tu drží Gianluigi Buffon s 33 miliony liber. (Manchester Evening News)

De Gea už ovšem prodává svůj dům v Manchesteru za 2,75 milionu liber. (Altrincham Today)

Záložník Paul Pogba může odejít za 60 milionů liber z Juventusu Turín do Manchesteru City. (Sun)

Liverpool a Manchester City se přetahují o útočníka Pedra z Barcelony, který by mohl odejít za 18 milionů liber. (talksport)

Liverpool má nadále velký zájem o útočníka Christiana Bentekeho, ale chce, aby Aston Villa slevila z ceny 32,5 milionu liber. (Times)

Barcelonský útočník Lionel Messi chce, aby klub koupil z Manchesteru United křídelníka Angela Di Mariu. Red Devils ovšem požadují 59,7 milionu liber, dalších 10 milionů by podle smlouvy museli ještě splatit Realu Madrid. (Sun)

Angel Di Maria ovšem touží zabojovat o své místo v sestavě Manchesteru United. (Daily Express)

West Ham se údajně blíží k uzavření přestupu záložníka Alexe Songa z Barcelony, který v minulé sezoně u Hammers hostoval. (Daily Telegraph)

Manchester City přivede za půl milionu liber osmnáctiletého útočníka Enese Unala z Bursasporu. (Sun)

Neapol chce od Arsenalu či Liverpoolu za útočníka Gonzala Higuaina 67 milionů liber. (Guardian)

Sevilla prý ještě neobdržela od Liverpoolu ani jiného klubu konkrétní nabídku na útočníka Carlose Baccu a věří, že hráče udrží. (Independent)

Sunderland chce za čtyři miliony liber koupit obránce Sebastiana Coatese z Liverpoolu. (Newcastle Chronicle)

Sázková kancelář winmasters nabízí nejvyšší kurzy na favority!

Lazio Řím přesvědčilo záložníka Ravela Morrisona, aby hrál za italský celek, i když má o hráče zájem QPR. (talksport)

Záložník Remy Cabella prý nemíní opouštět Newcastle, i když o něj jeví zájem Marseille, aspoň to tvrdí jeho otec. (Newcastle Chronicle)

Borussia Dortmund prý neprodá útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga za 30 milionů liber do Arsenalu. (Daily Star)

Fiorentina nabídla Chelsea tři miliony liber za křídelníka Mohameda Salaha, což londýnský celek patrně akceptuje, přestože za hráče zaplatil 11 milionů. (Daily Express)

Crystal Palace chce koupit ze Swansea obránce Ashleyho WIlliamse, cena by mohla být až dvanáct milionů liber. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý záložník Manchesteru United Roy Keane si oddechl, že v jeho hráčské kariéře nebyly telefony s foťáky, protože by prý velice pravděpodobně skončil ve vězení. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 25.06.2015