Footballový boulevard – čtvrtek 25.06.2015

Manchester United jedná o příchodu obránce Sergia Ramose, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 25.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United nabídl Realu Madrid 35 milionů liber za obránce Sergia Ramose, který po klubu chce, aby přestup zvážil. (Daily Mail)

Real Madrid si není jistý setrváním Ramose, proto koupí za 21 milionů liber Laurenta Koscielnyho z Arsenalu. (Daily Mirror)

Sázková kancelář winmasters nabízí nejvyšší kurzy na favority!

Manchester United oznámil Barceloně, že záložníka Angela Di Mariu prodávat nemíní. (Daily Star)

West Ham se dohodl s Marseille na přestupu záložníka Dimitriho Payeta na Upton Park za 10,7 milionu liber, ve čtvrtek by měl hráč podstoupit lékařskou prohlídku. (Times)

Manchester United bojuje s Liverpoolem o útočníka Carlose Baccu, který má ve smlouvě se Sevillou výkupní klauzuli ve výši 21 milionů liber. (Daily Telegraph)

Manchester City zvažuje třetí a poslední nabídku na křídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu. (Manchester Evening News)

Aston Villa nepustí útočníka Christiana Bentekeho za méně než 32,5 milionů liber. (Guardian)

Everton věří, že už ve čtvrtek oznámí příchod záložníka Gerarda Deulofeua z Barcelony. (Liverpool Echo)

Křídelník Arda Turan z Atlétika Madrid má údajně nabídky ze třech anglických klubů. (AS)

Záložník Morgan Schneiderlin se již údajně dohodl s vedením Southamptonu, že může v létě přestoupit do jiného klubu. Zájem mají Arsenal, Manchester United a Tottenham. (Daily Mail)

Místo Schneiderlina chce Southampton přivést záložníka Giannelliho Imbulu z Marseille. (Daily Express)

Arsenal zatím nespěchá s nabídkou nové smlouvy pro Jacka Wilshera, přestože se spekuluje o zájmu Manchesteru City. (Sun)

Chelsea zvažuje příchod obránce Baby Rahmana z Augsburgu, o kterého ale stojí i Arsenal a Manchester City. (London Evening Standard)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren chce z Derby County koupit obránce Richarda Keogha, zájem mají ale i Sunderland a West Bromwich. (Guardian)

Leicester City nabídl sedm milionů liber za záložníka Stevena N´Zonziho ze Stoke City. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Lukas Podolski prohlásil, že odchod do Interu Milán byla chyba a chce si vybojovat opět místo v Arsenalu. (Bild)

Chelsea začala jednat s Brazilcem Ramiresem o nové smlouvě. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini tvrdí, že José Mourinho z Chelsea potřebuje „zásluhy za všechno“. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 24.06.2015