Footballový boulevard – středa 24.06.2015

Útočníka Charlieho Austina zřejmě získá Newcastle United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 24.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Křídelníka Angela Di Mariu z Manchesteru United údajně touží získat Barcelona. (Sport)

Arsenalu nevyjde příchod útočníka Porta Jacksona Martineze, který už se dohodl na čtyřleté smlouvě s Atlétikem Madrid. (AS)

Real Madrid požaduje od Manchesteru United za obránce Sergia Ramose brankáře Davida De Geu plus dvacet milionů liber. (Daily Star)

Mládežnický kouč Manchesteru City Patrick Vieira vítá snahu klubu přivést Raheema Sterlinga z Liverpoolu. (Daily Star)

West Ham neprodá útočníka Andyho Carrolla, který byl v minulých dvou sezonách často zraněný. (Sun)

Útočník Charlie Austin patrně přestoupí z QPR za 14 milionů liber do Newcastlu. (Daily Express)

Newcastle a Stoke City chtějí přivést záložníka Jevgena Konopljanku, kterému skončila smlouva v Dněpropetrovsku. (Daily Mirror)

Stoke City očekává od Chelsea nabídku na brankáře Asmira Begoviče, Potters ale chtějí výměnou útočníka Victora Mosese. (Daily Telegraph)

Mosesovi se ovšem zpět do Stoke City příliš nechce. (Times)

Útočník Demba Ba by se mohl stát po příchodu do West Bromwiche Albion nejlépe placeným hráčem klubu. (Birmingham Mail)

West Ham United se dohodl s Marseille na přestupu záložníka Dimitriho Payeta za 12 milionů liber na Upton Park. (Daily Mail)

Bývalý předseda Realu Madrid Ramon Calderon míní, že Manchester United bude mít velké štěstí, jestli přivede obránce Sergia Ramose. (talksport)

Sunderland nabídl PSV Eindhoven jedenáct milionů liber za záložníka Georginia Wijnalduma, o kterého ale stojí také Newcastle. (Guardian)

Rekordní nákup Hullu Abel Hernández nemůže z klubu odejít na hostování, Tigers jej chtějí prodat. (Hull Daily Mail)

Útočník Papiss Cissé je odhodlaný zůstat v Newcastlu, byť se spekuluje o jeho odchodu. (Northern Echo)

Trenér Wolfsburgu Dieter Hecking apeluje na útočníka Base Dosta, aby odmítl přestup do Newcastlu. (Wolfsburger Allgemeine)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino chce udělat z brankáře Huga Llorise kapitána a z útočníka Harryho Kanea jeho zástupce. (Daily Mirror)

Trenér Harry Redknapp je prý po operaci kolena v pořádku a je připraven opět převzít některý z týmů. (Guardian)

Trenér Manuel Pellegrini tvrdí, že Manchester City v minulé sezoně nebyl dostatečně ambiciózní a prozradil, že by ještě rád vedl chilskou reprezentaci. (El Mercurio)

Bývalý gólman Arsenalu Bob Wilson věří, že příchod Petra Čecha pomůže také jeho konkurentovi Wojciechu Szczesnymu, aby se zlepšil. (Sky Sports)

…A JEDNA NAKONEC

Aréna Stoke City už se možná nebude jmenovat Britannia Stadium, protože sponzorská smlouva se stejnojmennou stavební firmou klubu vypršela. (Sentinel)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 23.06.2015