Footballový boulevard – středa 03.06.2015

Chelsea usiluje o útočníka Gonzala Higuaína, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 03.06.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid údajně odmítl nabídku Manchesteru United ve výši 110 milionů liber za záložníka Garetha Balea a obránce Raphaela Varana. (Daily Express)

Real Madrid si je jistý, že se mu povede přivést brankáře Davida De Geu, kterému zbývá poslední rok ze smlouvy s Manchesterem United. (Sun)

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

De Gea už se údajně s některými spoluhráči v Manchesteru United pomalu loučil. (Daily Star)

Manchester City chce z Realu Madrid přivést záložníka Isca, který by mohl jednou nahradit Davida Silvu. (Daily Mirror)

Chelsea plánuje zaplatit 30 milionů liber za útočníka Gonzala Higuaína, kterého ale chtějí také Arsenal, Liverpool a Manchester United. (Daily Star)

Trenér Chelsea José Mourinho popřel zvěsti o tom, že útočník Diego Costa je v Chelsea nespokojený a chce odejít do Španělska. (Sun)

Trenér Aston Villy Tim Sherwood už nepočítá s útočníkem Andreasem Weimannem, který by mohl odejít do Derby County. (Daily Mail)

Nizozemský útočník Robin van Persie prý zváží svoji další budoucnost v Manchesteru United. Chce totiž hrát každý zápas. (Daily Mirror)

Chelsea a Manchester United se přetahují o třicetiletého obránce Mirandu z Atlétika Madrid. (Daily Telegraph)

Brankář Hugo Lloris popřel zvěsti o možném odchodu z Tottenhamu Hotspur. (Guardian)

OSTATNÍ FÁMY

West Ham se tento týden bude snažit přesvědčit trenéra Unaie Emeryho, aby dal „kladivářům“ přednost před angažmá v Neapoli. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Chelsea José Mourinho byl nespokojený s výkonem mladíka Rubena Loftus-Cheeka v zápase se Sydney. „Říkal, že měl bolesti v zádech, ale mně připadalo, že to bylo jen v době, kdy měl míč soupeř,“ řekl Portugalec. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 02.06.2015