Footballový boulevard – neděle 31.05.2015

Chelsea hodlá přivést útočníka Radamela Falcaa, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 31.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Jednání mezi Liverpoolem a Bayernem Mnichov o možném přestupu záložníka Raheema Sterlinga podle posledních informací z německých médií nedopadla. (Bild)


Ve hře o mladičkého Sterlinga však stále zůstávají další dva velkokluby – Chelsea a Real Madrid. (Sunday Express)

Jednou z variant dokonce je, že Sterling v dresu Reds zůstane. A to prý v případě, že na lavičku klubu usedne německý kouč Jürgen Klopp. (Sun on Sunday)

Belgický brankář Simon Mignolet na dálku urguje vedení Liverpoolu, aby z Aston Villy koupilo jeho krajana Christiana Bentekeho. (Liverpool Echo)

Jenže o Bentekeho jeví zájem také úřadující anglický šampion, londýnská Chelsea. Ta hledá náhradu za odcházejícího veterána Didiera Drogbu. (Sunday Express)

Chelsea byla blízko příchodu japonského útočníka Yoshinoriho Muta, ale dvaadvacetiletý fotbalista dal nakonec přednost německému Mainzu. (Star on Sunday)

Podle trenéra Mauricia Pochettina chce brankář Hugo Lloris zůstat v Tottenhamu. A to navzdory tomu, že o něj jeví zájem Manchester United. (Mail on Sunday)

Jenomže jiné zdroje tvrdí, že Lloris odejít chce, protože jeho snem je chytat v prestižní Lize mistrů. (Sunday Mirror)

Útočník Radamel Falcao sice v Manchesteru United skončil, ale jeho působení v Anglii ještě může pokračovat. O kmenového hráče Monaka se totiž intenzivně zajímá Chelsea. (Sky Sports)

Na Old Trafford zřejmě nebude pokračovat ani útočník Robin van Persie, zkušený kanonýr je podle posledních zpráv blízko přesunu do italského Juventusu. (Sun on Sunday)

Stoke City jeví eminentní zájem o křídelníka Ibrahima Afellaye, kterému v létě skončí smlouva s Barcelonou. (Mail on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení Liverpoolu se stále nerozhodlo, zda vyhodí kouče Brendana Rodgerse, nebo mu dá ještě jeden rok šanci. O všem se rozhodne teprve za několik dní na velké klubové konferenci. (Sunday Times)

Newcastle už potřetí za poslední dobu oslovil Steva McClarena a doufá, že tentokrát už zkušený kouč nabídku trénovat Magpies přijme. (Sunday Telegraph)

Podle jiných zdrojů je však ve hře o lavičku „strak“ také Patrick Vieira, který momentálně působí v managementu Manchesteru City. (Sky Sports)

To West Ham United zatím kouče nehledá – chce počkat ještě pár dní a teprve potom oslovit Jürgena Kloppa a Davida Moyese. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Newcastle se na svou lavičku pokusil dosadit Remiho Gardeho, bývalého kouče Lyonu. Ten ale odmítl s tím, že Newcastle pro něj není dost pěkné město. (Sunday People)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 30.05.2015