Footballový boulevard – sobota 23.05.2015

Raheem Sterling má nakročeno do Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 23.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Nejžhavějším kandidátem na zisk mladého křídelníka Raheema Sterlinga je Manchester City, který by Liverpoolu za talentovaného fotbalistu mohl zaplatit až 45 milionů liber. (Daily Mail)


Trenér Brendan Rodgers mezitím vyzval fanoušky Reds, aby Sterlinga nechali na pokoji a nevylívali si na něm svou zlobu. (Times)

Podle bývalého obránce Garyho Nevilla si však Reds za nastalou situaci mohou sami. Prý měli novou smlouvu se Sterlingem podepsat mnohem dříve – aby dokázali, že si jeho služeb opravdu váží. (Daily Telegraph)

Arsenal minulý víkend poslal své skauty do francouzského Lyonu, aby zde v ligovém utkání bedlivě sledovali hned dva přestupové cíle Gunners – útočníka Alexandra Lacazetteho a záložníka Nabila Fekira. V součtu by oba hráči přišli na asi 60 milionů liber. (Daily Star)

Útočník Robin van Persie zvažuje, zda v létě neupustí Manchester United. Nizozemskému sniperovi zbývá poslední rok kontraktu a zřejmě cítí, že na Old Trafford už mu pšenka nepokvete. (Sun)

Obránce Matts Hummels údajně odmítá přestoupit do Manchesteru United, protože už ho nebaví poslouchat neustálé spekulace, aniž by United udělali nějakou oficiální nabídku. (Daily Mirror)

Kouč Tony Pulis varoval svého útočníka Saida Berahina, aby více než na peníze myslel na svůj fotbalový rozvoj. Podle Pulise by měl Berahino ještě alespoň rok zůstat ve West Bromwichi. (Birmingham Mail)

Southampton je ochoten prodat svého záložníka Morgana Schneiderlina, ale žádá za něj 25 milionů liber. O hráče mají dlouhodobě zájem severolondýnské celky Arsenal a Tottenham. (Daily Telegraph)

Vedení Tottenhamu se během příštího týdne rozhodne, jak naloží s útočníkem Emmanuelem Adebayorem. (Sun)

Ukrajinský křídelník Jevgen Konopljanka v létě s největší pravděpodobností zamíří do Premier League, ale zůstává otázkou, do jakého klubu. Vedle Liverpoolu a Tottenhamu se o něj nově zajímá i Stoke. (Talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Brendan Rodgers nemá vůbec obavu, že by dostal od Liverpoolu vyhazov. Prý bude na lavičce klubu sedět i příští rok – na 150 %. (Daily Mirror)


Záložník Aaron Ramsey z Arsenalu není spokojený s tím, že letos často nastupoval na pozici křídelního hráče, a chtěl by příští rok operovat ve středu zálohy. (Daily Express)

... A JEDNA NAKONEC

Obránce Jonathan Woodgate prozradil, že během angažmá v Realu Madrid se lékaři jeho zraněný stehenní sval pokoušeli léčit různými způsoby – např. i obklady z uvařené marihuany. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 22.05.2015