Footballový boulevard – čtvrtek 21.05.2015

Chelsea chce koupit útočníka Christiana Bentekeho z Aston Villy, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 21.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United kontaktoval Liverpool ohledně možnosti získat křídelníka Raheema Sterlinga, ale Reds takovou variantu ihned zamítli. (Daily Telegraph)

Manchester United se tázal na případnou Sterlingovu cenu, ale Liverpool nehodlal v komunikaci pokračovat. (Times)

Záložník Gareth Bale hodlá zůstat v Realu Madrid, čímž padá možná výměna za brankáře Davida De Geu z Manchesteru United. (Daily Mirror)

Trenér Chelsea José Mourinho chce přivést útočníka Christiana Bentekeho, jehož hodnota může být až 30 milionů liber. (Daily Mirror)

Obránce Dortmundu Mats Hummels, o kterého stojí Manchester United, nechce přestupovat do Anglie. (Bild)

Manchester City a Chelsea se po sezoně pokusí přivést záložníka Alexe Songa z Barcelony, který letos hostuje ve West Hamu. (Daily Mail)

Manchester City chce do svého týmu rovněž získat útočníka Saida Berahina z West Bromwiche. (Daily Star)

Záložník Yaya Tourého se údajně blíží odchodu z Manchesteru City do Interu Milán. (Times)

Liverpool oznámil, že záložník Jordon Ibe podepsal s klubem nový pětiletý kontrakt s příjmem 35 tisíc liber týdně. (Sun)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino chce v týmu udržet Erika Lamelu, ale prodá několik hráčů včetně útočníka Roberta Soldada. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér anglické reprezentace do 21 let Gareth Southgate nakonec nevezme na evropský šampionát obránce Luka Shawa z Manchesteru United. (Guardian)

Trenér Pepe Guardiola zatím váhá s odchodem do Manchesteru City, protože by prý raději usedl na lavičku Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Trenér Newcastlu United John Carver prý cítí kvůli své práci takový tlak, že spí jen čtyři hodiny denně. (Guardian)

Vedení druholigového Derby County počítá s trenérem Stevem McClarenem i pro nadcházející sezonu. (Daily Mail)

Útočník Tottenhamu Emmanuel Adebayor zaútočil na Facebooku na svoji rodinu, jeho bratr mu prý držel nůž pod krkem, aby mu dal peníze. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Liverpool vyhlásil pátrání po bývalém obránci Stevenu Finnanovi. Klub chce dát dohromady partu, která vyhrála před deseti lety v Istanbulu Ligu mistrů, ale irského beka nemůže najít. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 20.05.2015