Footballový boulevard – pondělí 18.05.2015

Útočník Rickie Lambert by mohl posílit Bournemouth, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 18.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Rickie Lambert by se po nepříliš povedeném angažmá v Liverpoolu mohl stát novou posilou Bournemouthu. (Daily Mirror)

Výkonný ředitel Wolfsburgu tvrdí, že záložník Kevin De Bruyne je neprodejný, i když za něj Manchester City nabízí přibližně 40 milionů liber. (Daily Mail)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers by rád koupil z Manchesteru City útočníka Stevana Jovetiče. (Daily Mirror)

Sázková kancelář winmasters nabízí nejvyšší kurzy na favority!

Katarský celek Al Gharafa nabízí Yayovi Tourému z Manchesteru City angažmá s výdělkem osm milionů liber. (Sun)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini chce po sezoně jednat s Tourém o jeho další budoucnosti v klubu. (talksport)

Pellegrini rovněž vyzval záložníka Jamese Milnera, aby podepsal novou smlouvu s Citizens. (Daily Express)

Anglické kluby mají zájem o Yannicka Bolasieho a Scotta Danna z Crystal Palace, ale trenér Alan Pardew tvrdí, že Eagles nepotřebují nikoho prodávat. (Times)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý kapitán Manchesteru United Gary Neville se domnívá, že záložník Angel Di Maria ještě zlepší své výkony v dresu Red Devils. (Sky Sports)

Trenér Chelsea José Mourinho kritizuje nenasytné agenty a rodiče malých fotbalistů, kteří od svých dětí očekávají na startu kariér příliš. (Daily Star)

Mourinho také tvrdí, že vzestup devatenáctiletého Rubena Loftus-Cheeka inspiruje další mladíky z Chelsea k lepším výkonům. (Guardian)

Brankář Leicesteru City Kasper Schmeichel se domnívá, že cenu pro nejlepšího trenéra roku si zaslouží Nigel Pearson. (Guardian)

Záložník Liverpoolu Jordan Henderson připouští, že hráči Reds při domácím loučení Stevena Gerrarda s Anfieldem klubovou legendu zklamali. (Daily Star)

I kdyby trenér Dick Advocaat zachránil Sunderland v Premier League, na lavičce nezůstane. (Sun)

Trenér Hullu Steve Bruce chce po pozitivním testu na kokain u Jakea Livermora zavést u hráčů povinné prohlídky. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Newcastlu Papiss Cissé přišel o své luxusní Bentley. Policisté si pro jeho auto přijeli a kvůli nespecifikovanému přestupku ho nechali odtáhnout. (Newcastle Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 17.05.2015