Footballový boulevard – sobota 02.05.2015

Ángel Di María možná v létě zamíří do PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 02.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea je připravena nabídnout Lyonu kanonýra Loica Rémyho a 15 milionů liber za třiadvacetiletého útočníka Alexandra Lacazetteho. (Sun)


Pokud by se Raheem Sterling nedomluvil s Liverpoolem na nové smlouvě, bude muset na Anfieldu vydržet až do konce svého současného kontraktu – do léta roku 2017. Reds ho totiž v žádném případě nehodlají prodávat. (Independent)

West Ham nemá v plánu odkoupit z Barcelony záložníka Alexe Songa, který v klubu letos hostuje z Barcelony. Vedení „kladivářů“ navíc hodlá v létě propustit i Kevina Nolana. (Mirror)

Manchester United v létě vrátí Radamela Falcaa zpátky do Monaka a na uvolněné místo v sestavě hodlá přivést Dannyho Ingse z Burnley. (Talksport)

Trenér „rudých ďáblů“ Louis van Gaal nevyloučil možnost, že nejdražší hráč v historii anglické kopané, Ángel Di María, v létě odejde do PSG. Rozhodnutí je prý hlavně na samotném Argentinci. (Manchester Evening News)

Podle Van Gaala se však Di María rozhodne správně a na Old Trafford nejméně ještě jeden rok zůstane. (Daily Telegraph)

Liverpool konečně zahájil jednání o nové smlouvě se svým brankářem Bradem Jonesem, kterému současný kontrakt vyprší už letos v létě. (Liverpool Echo)

Teprve sedmnáctiletý obránce Joe Gomez z Charltonu má prý nakročeno do Manchesteru City, úřadující anglický mistr by za něj měl zaplatit asi 8 milionů liber. (Daily Mail)

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

OSTATNÍ FÁMY

Kouč Mauricio Pochettino prý udělá v létě všechno pro to, aby v Tottenhamu udržel klíčové hráče jako např. Huga Llorise. Jedním dechem ale dodal, že není všemocný – a nemůže tak vůbec nic slíbit. (London Evening Standard)


Obránce Ben Mee doufá, že kouč Sean Dyche zůstane na lavičce Burnley i v případě pádu Clarets do druhé ligy. (Star)

Opustit Manchester United a přestoupit do West Bromwiche prý pro Darrena Fletchera nebylo nijak zvlášť obtížné rozhodnutí. (Daily Express)

Trenér Newcastlu John Carver si vůbec neláme hlavu s tím, že brankář Tim Krul vyměnil svého hráčského agenta a podle některých spekulací hledá nový klub. Carver má teď dle vlastních slov mnohem důležitější věci na práci. (Newcastle Chronicle)

... A JEDNA NAKONEC

Útočníku Radamelu Falcaovi z Manchesteru United je sice dle oficiálních údajů 29 let, ale podle internetové aplikace How-Old.net vypadá na 43. (Express)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 01.05.2015