Footballový boulevard – pátek 01.05.2015

Manchester United nabídne 100 milionů liber za Garetha Balea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 01.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by se Raheem Sterling rozhodl opustit Liverpool a odejít do Manchesteru City, mají Reds zálusk hned na tři potenciální náhrady – Christiana Bentekeho z Aston Villy, Memphise Depaye z PSV a Jamese Milnera z Manchesteru City. (Daily Mirror)


Manchester City chce v létě přivést minimálně dva nové ofenzivní hráče, v jeho hledáčku uvízli zmíněný Sterling, Kevin De Bruyne z Wolfsburgu, Danny Ings z Burnley nebo Jay Rodriguez ze Southamptonu. (Daily Express)

Šetřit na přestupovém trhu nehodlá ani Manchester United, ten už si chystá částku ve výši 100 milionů liber na koupi Garetha Balea z Realu Madrid. (Daily Telegraph)

Ruský křídelník Denis Čeryšev, kmenový hráč Realu Madrid, který v letošní sezóně hostuje ve Villarrealu, nejspíš v létě zamíří do Liverpoolu. Ten za hráče zaplatí asi 22 milionů liber. (Daily Express)

Čtvrteční zpráva o tom, že záložník Ilkay Gündogan neprodlouží smlouvu s Borussií Dortmund, nepotěšila jen Manchester United – o hráče se začal intenzivně zajímat také Arsenal. (Daily Telegraph)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman vzkázal svému obránci Nathanielu Clynovi, že má 10 dní na to, aby se rozhodl o své budoucnosti. Clyne koketuje s možným přestupem do Manchesteru United a zdráhá se se „svatými“ podepsat novou smlouvu. (Daily Mail)

Real Madrid „vyhrožuje“ Davidu De Geovi, že pokud letos v létě nepřestoupí na San Bernabéu, už tuto možnost možná nebude mít nikdy v životě. Bílý Balet si totiž v případě neúspěchu najde jiného gólmana. (Sun)

Budoucnost brankáře Petra Čecha z Chelsea se začíná rýsovat, jeho novým klubem by měl být jeden z dvojice Arsenal – Paris Saint Germain. (Daily Mirror)

Belgický mladíček Adnan Januzaj z Manchesteru United by měl příští sezónu strávit na hostování v Evertonu, aby získal herní praxi a posbíral více odehraných minut. (Sun)

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

OSTATNÍ FÁMY

Podle trenéra Josého Mourinha měly být Manchesteru City v letošní sezóně strženy ligové body za to, že porušil finanční pravidla fair play. (Daily Mail)

Francouzské Marseille se snaží z Manchesteru City přetáhnout Patricka Vieiru, jenž se u Citizens stará o fotbalovou mládež. (Manchester Evening News)

City však osmatřicetiletého Vieiru nechtějí pustit, protože věří, že by se v budoucnu mohl stát hlavním koučem A-týmu. (Daily Star)

Bývalý trenér Sunderlandu Gus Poyet se chce vrátit do Premier League – ani ne dva měsíce poté, co dostal vyhazov. (Sunderland Echo)

Kouč Sam Allardyce vyvrátil spekulace, podle kterých už se s West Hamem domlouvá na nové smlouvě. Pokud se situace nezmění, bude Allardyce v létě bez práce. (Sky Sports)

... A JEDNA NAKONEC

Aston Villa se může pochlubit tím, že má skutečně věrné fanoušky. Jeden z jejích příznivců měl být 30. května i se svou rodinou na dovolené v Dubaji, ale aby mohl vidět finále FA Cupu, vezme své dva syny a odletí z luxusní dovolené dříve. Svou ženu přitom v Dubaji nechá – ta se vrátí sama až později. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 30.04.2015