Footballový boulevard – neděle 26.04.2015

Liverpool do svých řad láká Stevana Jovetiće, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 26.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool chce z Manchesteru City vykoupit „nechtěné“ hráče – záložníka Jamese Milnera a útočníka Stevana Jovetiće. (Daily Star Sunday)


Trenér Brendan Rodgers tuto spekulaci potvrdil po sobotní remíze s West Bromwichem, když opět prohlásil, že jeho tým v létě musí koupit kvalitního útočníka. (Sky Sports)

Jovetić je však spojován i s možným přesunem do Interu Milán, který by jej rád získal na roční hostování a teprve příští rok na trvalý přesun. Inter je za hráče ochoten zaplatit 12 milionů liber. (Mail on Sunday)

Trenér Louis van Gaal z Manchesteru United prohlásil, že útočník Radamel Falcao nefiguruje v jeho plánech pro příští sezónu. (Manchester Evening News)

Přesun záložníka Ilkaye Gündogana do Manchesteru United se snaží narušit městský rival City, který o německého středopolaře také jeví zájem. (Daily Star Sunday)

Vedení Borussie Dortmund každopádně tvrdí, že na Gündogana ještě nedostalo žádnou oficiální nabídku. (Sunday Express)

Arsenal se chystá nabídnout 15 milionů liber za jednadvacetiletého záložníka Nabila Fekira z Lyonu. (Sunday Mirror)

Kouč Alan Pardew by svůj Crystal Palace rád posílil o útočníka Papisse Cissého, kterého dříve vedl v Newcastlu. (Sunday People)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení West Hamu stále neví, zda prodlouží smlouvu svému kouči Samu Allardycovi. A pokud tak neučiní, zkusí na svou lavičku dosadit Eddieho Howeho z Bournemouthu. (Sunday Telegraph)


Allardyce se každopádně nemusí ničeho bát – kdyby ho West Ham náhodou propustil, může hned přijmout nabídku od Sunderlandu. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC

Záložník Arsenalu Mesut Özil se na nedělní šlágr s Chelsea těší tak moc, že do něj zapojil i svého psa Balbou. Koupil mu totiž dres Gunners i se jmenovkou, psa do dresu navlékl a jeho fotku umístil na Instagram. (Mail on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 25.04.2015