Footballový boulevard – pátek 24.04.2015

West Ham touží po příchodu útočníka Javiera Hernándeze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 24.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud Hull sestoupí z Premier League, bude se trenér Aston Villy Tim Sherwood snažit získat záložníka Jakea Livermora. (Daily Mirror)

Chelsea se pere s Juventusem Turín o dvaadvacetiletého záložníka Giannelliho Imbulu z Marseille, jehož hodnota je až 25 milionů liber. (talksport)

Chelsea se snaží přemluvit Real Madrid k prodeji záložníka Garetha Balea a obránce Raphaela Varana, ale zatím neúspěšně. (Sun)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew popřel, že by chtěl z Newcastlu United koupit brankáře Tima Krula. (Sky Sports)

Manchester United se musí o záložníka Wesleyho Sneijdera z Galatasaraye Istanbul poprat s Paris Saint-Germain. (Metro)

Brankář Hugo Lloris popřel, že by kvůli neúčasti v Lize mistrů chtěl odejít z Tottenhamu. (ESPN)

Newcastle nabídne lukrativní čtyřletý kontrakt útočníkovi Andremu Ayewovi z Marseille. O hráče mají zájem také Everton, Liverpool a Swansea. (Daily Mirror)

West Ham United chce v létě přivést útočníka Javiera Hernándeze z Manchesteru United. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Chelsea možná napodobí Tottenham a krátce po skončení sezony se ještě vydá do Austrálie k přátelskému duelu s FC Sydney. (London Evening Standard)

Předseda Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge sdělil, že německý klub má zájem o prodloužení smlouvy kouče Pepeho Guardioly, jehož nahání Manchester City. (Times)

Manchester City ale může svoji pozornost obrátit také ke Carlu Ancelottimu, jehož budoucnost v Realu Madrid je závislá na vítězství v Lize mistrů. (Sun)

Záložník Liverpoolu Jordan Henderson věří, že podpisem nové smlouvy vyburcuje ke stejnému činu také křídelníka Raheema Sterlinga. (Liverpool Echo)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers prohlásil, že klubu zajistí úspěchy, když bude mít potřebné „nástroje“ a nabádá vedení k aktivitě na přestupovém trhu. (Daily Express)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger se prý se záložníkem Cescem Fabregasem od jeho přestupu do Chelsea nebavil. (Daily Telegraph)

Wenger také opakovaně projevil lítost nad tím, že Fabregas v roce 2011 odešel z Arsenalu do Barcelony. (Independent)

Trenér West Bromwiche Tony Pulis je prý naštvaný kvůli tomu, že jej všichni vnímají pouze jako specialistu na záchranu. Ve své kariéře zatím nikdy nezažil sestup. (Daily Telegraph)

Bývalý trenér Manchesteru United David Moyes tvrdí, že záložník Marouane Fellaini u Red Devils zpočátku trpěl, protože vedle sebe neměl další kvalitní fotbalisty. (Daily Express)

Moyes je údajně největší favorit na nového trenéra West Hamu, který se patrně po sezoně zbaví Sama Allardyce. (Daily Telegraph)

Trenér Newcastlu United John Carver nabádá fanoušky „strak“, aby chvíli zapomněli na spory s vedením klubu a podpořili hráče v důležitém záchranářském souboji proti Swansea. (Guardian)

Fanoušci Newcastlu ovšem už mají nachystané protestní plakáty proti majiteli klubu Miku Ashleymu. (Evening Chronicle)

…A JEDNA NAKONEC

Nový stadion Tottenhamu Hotspur by měl mít i zatahovací hřiště, aby na něm mohl hrát i nový tým NFL z Londýna. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 23.04.2015