Footballový boulevard – čtvrtek 23.04.2015

Bayern Mnichov chce koupit z Chelsea Branislava Ivanoviče, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 23.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bayern Mnichov zvažuje nákup obránce Branislava Ivanoviče z Chelsea. (Daily Express)

Southampton požaduje za útočníka Jaye Rodrigueze 20 milionů liber, byť se hráč stále zotavuje ze zranění kolena. (Daily Star)

Záložník Victor Wanyama ze Southamptonu tvrdí, že se o jeho služby zajímá Arsenal. (Sun)

Southampton soupeří s Newcastlem o záložníka Jordyho Clasieho z Feyenoordu Rotterdam. (Daily Mirror)

Liverpoolu se zřejmě podaří přivést záložníka Radju Nainggolana, protože AS Řím si nemůže dovolit hráčův přestup z Cagliari, které fotbalistu částečně vlastní. (Metro)

Záložník Eden Hazard nereaguje na zájem Realu Madrid a zůstane v londýnské Chelsea. (Daily Telegraph)

Obránce Bacary Sagna prý nemá v úmyslu po sezoně odcházet z Manchesteru City. (Manchester Evening News)

OSTATNÍ FÁMY

Hráči Manchesteru City v případě vyhazovu Manuela Pellegriniho údajně chtějí jako nového kouče trenéra mládeže Patricka Vieiru. (Daily Mail)

Záložník Aston Villy Jack Grealish je další z fotbalistů Premier League, kterého fotografové nachytali při tom, jak užívá drogu z nafukovacího balonku. Snímek je ale údajně starý šest měsíců. (Sun)

Předseda Fotbalové asociace Greg Dyke oznámil, že útočník Tottenhamu Harry Kane chce hrát na letním evropském šampionátu do 21 let v České republice. (Daily Mail)

Útočník West Hamu United Andy Carroll tvrdí, že tým chce i v příští sezoně na lavičce trenéra Sama Allardyce a bojovat o evropské poháry. (London Evening Standard)

Záložník Evertonu Steven Pienaar prý kvůli zdravotním problémům zvažoval konec kariéry, ale týmový duch v kabině Toffees jej ještě u fotbalu udržel. (Liverpool Echo)

Stoke City prý stále počítá se službami útočníka Petera Odemwingieho, který kvůli zranění nehrál od října loňského roku. (Stoke Sentinel)

Jazz Richards, který momentálně hostuje ze Swansea ve Fulhamu, prý přispěje tisíc liber na pomník zesnulého dvaadvacetiletého vojáka ze Swansea. (South Wales Evening Post)

…A JEDNA NAKONEC

Jeden z fanoušků Arsenalu požaduje, aby klub ze stadionu Emirates odstranil plakát bývalého kapitána Cesca Fabregase, který o víkendu přijede s Chelsea. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 22.04.2015