Footballový boulevard – středa 22.04.2015

Brankář Hugo Lloris zvažuje odchod z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 22.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Manchesteru City Yaya Touré prohlásil, že pokud ucítí, že zájem klubu o něj upadá, neudrží jej u Citizens ani lukrativní finanční nabídka a odejde kamkoliv jinam. (footmercato)

O Tourého podpis usilují dlouhodobě Inter Milán a Paris Saint-Germain. (Times)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew se pokusí v létě přivést za deset milionů liber brankáře Tima Krula z Newcastlu. (Sun)


Brankář Hugo Lloris chce hrát v Lize mistrů, proto po sezoně možná přehodnotí své další angažmá v Tottenhamu. (Guardian)

Real Madrid se místo snahy ulovit gólmana Davida de Geu z Manchesteru United nyní spíš zaměřuje na Asmira Begoviče ze Stoke City. (Daily Express)

Manchester United je připravený nabídnout útočníkovi Memphisu Depayovi čtyřletý kontrakt s příjmem 135 tisíc liber týdně. (Daily Star)

V rozhodování Depaye o novém angažmá může hrát pro Manchester United klíčovou roli jeho kouč a krajan Louis van Gaal. (talksport)

Podle bývalého nizozemského reprezentanta Ronalda de Boera může být Depay pro Manchester United nový Cristiano Ronaldo. (talksport)

Liverpool se chce ještě před koncem sezony dohodnout na nové smlouvě s Jordonem Ibem. (Independent)

Pokud chce Manchester City koupit útočníka Jaye Rodrigueze, musí Southamptonu zaplatit asi 20 milionů liber. Hráče chce ale také Tottenham. (Manchester Evening News)

Tottenham v létě prodá až devět fotbalistů v celkové hodnotě kolem devadesáti milionů liber, mezi nimi i útočníky Emmanuela Adebayora a Roberta Soldada. (London Evening Standard)

Spurs naopak chtějí přivést útočníka Kevina Mirallase z Evertonu, kam na trvalý přestup zamíří Aaron Lennon. (Daily Telegraph)

Záložník Abou Diaby dostane od Arsenalu novou smlouvu, ve které bude placený podle počtu odehraných utkání. (Daily Telegraph)

Záložník Aston Villy Scott Sinclair potvrdil, že po sezoně chce proměnit své hostování z Manchesteru City v přestup. Cena může být asi 2,5 milionu liber. (Daily Mail)

Slovenský zadák Martin Škrtel vyloučil, že v létě odejde z Liverpoolu. (Liverpool Echo)

Viceprezident Monaka Vadim Vasiljev tvrdí, že Manchester United se ještě nerozhodl, zda si ponechá v týmu nadále útočníka Radamela Falcaa. (Sky Sports)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Fernando Torres prozradil, že k přestupu z Liverpoolu do Chelsea jej nabádal i kapitán Reds Steven Gerrard. (Sun)

Torres zároveň prohlásil, že Gerrard je nejlepší fotbalista, se kterým v kariéře hrál. (Daily Mirror)

Bývalý kouč Liverpoolu a Chelsea Rafael Benítez by se rád vrátil do Premier League. (Daily Star)

Útočník Liverpoolu Daniel Sturridge bude mít v létě speciální tréninkový program, aby definitivně ukončil chronická zranění. (Times)

Viceprezidentka West Hamu Karren Brady uvedla, že klub nebude soupeřit s Arsenalem či Manchesterem City o trenéra Jürgena Kloppa. (Daily Express)

Manchester United sesadil městského rivala City z prvního místa žebříčku nejlépe placených týmů v Premier League. Red Devils vynaložili v sezoně 2013/2014 na platy hráčů 215,8 milionů liber. (Independent)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Chelsea José Mourinho chce v příští sezoně zařadit do svého týmu až čtyři hráče z mládežnické akademie. (GetWestLondon)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 21.04.2015