Footballový boulevard – úterý 21.04.2015

Křídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu nahání Juventus Turín, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 21.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Juventus Turín je ochoten zaplatit 50 milionů liber za křídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu, zatímco záložník Paul Pogba by mohl přestoupit do Manchesteru United. (Sun)

Liverpool by v létě mohlo opustit až deset fotbalistů, mezi nimi i zkušení obránci Glen Johnson a Kolo Touré. (Daily Mail)

Nizozemský útočník Memphis Depay by z PSV Eindhoven mohl vedle Manchesteru United odejít i do Liverpoolu. (Daily Express)

Manchesteru City se patrně nepodaří přivést záložníka Kevina De Bruyna, který naznačil, že míní zůstat dál ve Wolfsburgu. (Daily Telegraph)

Hráči Manchesteru United se obávají, že jejich brankář David de Gea v létě odejde do Realu Madrid. (Daily Mirror)

Blackburn Rovers požaduje za útočníka Rudy Gestedeho 7 milionů liber. Crystal Palace nabízel polovinu, což ale druholigový celek odmítl. (Times)

Argentinský záložník Jonas Gutierrez se nepohodl s koučem Johnem Carverem a patrně v létě odejde z Newcastlu, kde mu končí smlouva. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Manchesteru United Robin van Persie se v pondělí po dvou měsících opět zapojil do hry, v duelu juniorského týmu proti Leicesteru City odehrál 62 minut. (Times)

Odcházející trenér Dortmundu Jürgen Klopp už s předstihem odmítl nabídku vést West Ham United. (Daily Mirror)

Nynější trenér West Hamu Sam Allardyce by údajně mohl vést některý tým v Americe. (Sun)

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson navštíví sobotní zápas třetiligového Bradfordu, aby uctil památku 56 obětí, které zahynuly při požáru na stadionu Valley Parade v roce 1985. (Guardian)

Trenér osmnáctky Manchesteru City Jason Wilcox prohlásil, že bude trvat nějakou chvíli, než se nějaký z jeho svěřenců dostane do prvního mužstva Citizens, pokud vůbec se to některému podaří. (Manchester Evening News)

Otec záložníka Aston Villy Jacka Grealishe si na sebe v pondělí vzal synův dres, když vedl do školy své dvě dcery. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Dva fanoušci Newcastlu United připravují dokument o trenérovi Kevinu Keeganovi, který by měl vyjít 20. října letošního roku, přesně dvacet let po vítězství Magpies nad Manchesterem United 5:0. (Newcastle Chronicle)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 20.04.2015