Footballový boulevard – pondělí 20.04.2015

Southampton chce přivést Tima Krula a Daryla Janmaata z Newcastlu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 20.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United již oznámil Monaku, že nemá zájem o přestup útočníka Radamela Falcaa a hráčův agent kontaktoval ohledně možného transferu Liverpool. (Daily Express)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman má zájem o brankáře Tima Krula a obránce Daryla Janmaata z Newcastlu United. (Daily Mirror)

Manchester United je blízko dohody o přestupu útočníka Memphise Depaye z PSV Eindhoven za 25 milionů liber. (Daily Star)

Podle trenéra Stoke City Marka Hughese je pro klub naprosto klíčové udržet brankáře Asmira Begoviče, o kterého usilují Real Madrid a Manchester City. (Daily Mail)

West Ham je připraven přijmout od Chelsea nabídku ve výši 20 milionů liber za obránce Aarona Cresswella, který by měl nahradit neúspěšného Filipa Luise. (Daily Express)

Arsenal patrně posílí sedmadvacetiletý obránce Hector Moreno z Espaňolu Barcelona. (Metro)

Fulham nabídl novou smlouvu brankáři Marcusi Bettinellimu, o kterého má zájem Chelsea. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce Luke Shaw připustil, že prožil v Manchesteru United „těžký start“, ale prý si konečně v klubu začíná zvykat. (Guardian)

Záložník Manchesteru City Yaya Touré přiznal, že na něj doléhala nedávná kritika jeho hry v médiích. (Manchester Evening News)

Záložník Newcastlu United Jack Colback varuje tým před hrozbou sestupu, od kterého dělí Magpies už pouze sedm bodů. (Newcastle Chronicle)

Trenér Aston Villy Tim Sherwood sice tuší, že ve finále FA Cupu nebude jeho tým favorit, ale chce pro klub vyhrát první trofej od roku 1996. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Příprava trenéra Chelsea Josého Mourinha na zápas s Manchesterem United mohla přijít vniveč, protože vrátný z hotelu Blues jej mylně informoval, že záložník Red Devils Marouane Fellaini opustil tým a nebude v nedělním zápase hrát. Portugalci se ale tato zpráva nepozdávala a na internetu zjistil, že se jednalo o Fellainiho bratra, který vypadá úplně stejně. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 19.04.2015