Footballový boulevard – neděle 19.04.2015

Manchester United lanaří Christiana Bentekeho z Aston Villy, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 19.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Louis van Gaal hodlá svůj Manchester United posílit o útočníka Christiana Bentekeho z Aston Villy, za kterého je připraven zaplatit až 25 milionů liber. (Daily Star Sunday)


Mladičký křídelník Raheem Sterling z Liverpoolu je neustále spojován s odchodem z Anfieldu. Vzhledem k tomu, že z jeho současné smlouvy zbývá poslední rok, stačí případnému zájemci zaplatit 25 milionů liber, aby ho získal. (Mail on Sunday)

Navzdory všem spekulacím prý křídelník Ángel Di María nehodlá opouštět Manchester United, což chce potvrdit i tím, že si prodlouží pronájem svého domu. (Sunday People)

Devatenáctiletý útočník Manchesteru United, James Wilson, by mohl příští sezónu strávit na hostování v Newcastlu, který o něj jeví eminentní zájem. (Daily Star Sunday)

Manchester United neustále bojuje o podpis německého záložníka Ilkaye Gündogana z Borussie Dortmund – a podle posledních zpráv to vypadá, že jeho příchod na Old Trafford nabírá reálné obrysy. (Sun)

Tottenham chce z Evertonu koupit belgického útočníka Kevina Mirallase a jako součást dohody je připraven pustit Aarona Lennona, který na Goodison Parku momentálně hostuje. (Sunday People)

Spurs hledají další posily ve francouzském Marseille – v jejich hledáčku uvízli Andre Ayew, Andre-Pierre Gignac nebo Florian Thauvin. (Marcato 365)

Liverpool se údajně chystá prodat slovenského obránce Martina Škrtela, o kterého jeví zájem Wolfsburg. (Sunday Mirror)

Derby County si chce záložníka Toma Ince, který v klubu hostuje z Hullu City, ponechat i pro příští sezónu. (Yorkshire Post)

OSTATNÍ FÁMY


Kouč Manuel Pellegrini snad poprvé v letošní sezóně přiznal, že mu hrozí vyhazov z lavičky Manchesteru City. A to zejména v případě, pokud se by se s týmem neprobojoval do příštího ročníku Ligy mistrů. (Mail on Sunday)

Dimitri Seluk, hráčský agent Yayi Tourého, se pustil do otevřené kritiky poměrů v Manchesteru City. Majitelé klubu prý špatně investují do hráčů a Manuel Pellegrini je možná dobrý trenér, ale velmi slabý manažer. (Sunday Mirror)

Pokud by se West Ham rozhodl propustit kouče Sama Allardyce, vyhlédl si náhradu na lavičce Evertonu – Roberta Martíneze. (Sunday Express)

Podle trenéra Brendana Rodgerse bude Manchesteru City trvat nejméně 20 let, než se stane tak velkým klubem, jakým je momentálně Liverpool. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Louis van Gaal žaluje nizozemskou společnost Interbest za to, že ve své reklamě použila Van Gaalovu tvář bez jeho svolení. Kouč Manchesteru United v žalobě žádá odškodnění ve výši 75 000 liber. (Sunday Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 18.04.2015