Footballový boulevard – pátek 17.04.2015

Manchester City se chce zbavit také Yayi Tourého, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 17.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Majitel Newcastlu United Mike Ashley chce tým posílit útočníkem Charliem Austinem z QPR a věří, že takovými ambicemi přiláká i trenéra Steva McClarena z Derby County. (Daily Mirror)

Záložník Yaya Touré prý nechce opouštět Manchester City, ale klub je ochoten jej prodat. (Daily Mail)

Majitelé Manchesteru United se prý obávali, že Wayne Rooney před podpisem smlouvy v roce 2010 přestoupí do Manchesteru City. (Independent)

Záložník PSV Eindhoven Georginio Wijnaldum rozvířil spekulace o odchodu do Manchesteru United, protože prohlásil, že by rád hrál pod koučem Louisem van Gaalem. (Manchester Evening News)

Manchester United obnovil zájem o záložníka Miralema Pjaniče z AS Řím, který by měl příští týden jednat s klubem o své další budoucnosti. (Metro)

Agent záložníka Marca van Ginkela tvrdí, že nizozemský reprezentant se chce z hostování v AC Milán vrátit zpět do Chelsea. (Daily Express)

Arsenal, Manchester United a Newcastle sice mají v hledáčku útočníka Alexandra Lacazetta, ale hráč chce podepsat novou smlouvu s Paris Saint-Germain. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Newcastlu United John Carver zvažuje, že odebere Fabriciu Coloccinimu kapitánskou pásku a předá ji Darylu Janmaatovi. (Guardian)

Pokud se Paul Lambert nestane novým trenérem Borussie Dortmund, může usednout na lavičku Sunderlandu či Fulhamu. (Sun)

Bývalý záložník Manchesteru United Paul Scholes se domnívá, že Pepe Guardiola se stane novým trenérem Manchesteru City. (London Evening Standard)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Liverpoolu Adam Lallana sám prohlásil, že svými výkony zatím nepotvrdil, že v létě stál 24 milionů liber. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 16.04.2015