Footballový boulevard – čtvrtek 16.04.2015

Záložník James Milner možná bude hrát za Arsenal, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 16.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea je údajně ochotná prodat do Juventusu Turín záložníka Oscara, naopak chce svůj tým posílit o útočníka Ennera Valenciu z West Hamu a obránce Diega Godína z Atlétika Madrid. (Daily Mirror)

Záložník James Milner možná zamíří do Arsenalu, ale bude od Gunners požadovat kontrakt na čtyři sezony. (London Evening Standard)

Liverpool prodá zpět do Itálie útočníka Maria Balotelliho, aby měl finanční prostředky na nákup Radamela Falcaa. (Daily Star)

Obránce Nathaniel Clyne v létě patrně přestoupí ze Southamptonu do Manchesteru United za 17 milionů liber. (Daily Express)

Manchester United se rovněž pere s Liverpoolem o služby útočníka Dannyho Ingse z Burnley. (Daily Mail)

Swansea možná přivede obránce Christiana Fuchse, kterému v létě skončí smlouva v Schalke. (Wales Online)

Stoke City podepíše v létě kontrakt s útočníkem Mohou, který nastupuje za rezervu Barcelony. (sport.es)

OSTATNÍ FÁMY

West Ham údajně zvažuje, že místo Sama Allardyce přivede na lavičku kouče Swansea Garryho Monka. (Daily Star)

Pokud bude chtít Manchester City na svoji lavičku Jürgena Kloppa z Dortmundu, bude čelit i konkurenci z Neapole. (Daily Mirror)

Pokud Citizens vyhodí Manuela Pellegriniho, je trenérským kandidátem číslo jedna nadále Pepe Guardiola z Bayernu Mnichov. (Guardian)

Pokud by Dortmund skutečně opustil trenér Klopp, může jej nahradit nedávný kouč Aston Villy Paul Lambert, který s Borussií vyhrál v roce 1997 Ligu mistrů. (Birmingham Mail)

Zlepšené výkony Manchesteru United jsou údajně i dílem motivačních řečí kapitána Wayna Rooneyho. (Manchester Evening News)

Útočník QPR Charlie Austin se dočká reprezentační pozvánky, kouč Anglie Roy Hodgson jej vezme na zápasy proti Slovinsku a Irsku. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Arsenalu se nabourali do internetových stránek Liverpoolu a hromadně volí za nejlepšího hráče sezony v dresu Reds útočníka Maria Balotelliho. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 15.04.2015