Footballový boulevard – úterý 14.04.2015

Manchester City se rozloučí až se šesti fotbalisty, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 14.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City se v létě rozloučí až se šesti fotbalisty a chce tým okysličit mladými hráči. Mezi nimi i Kevinem De Bruynem z Wolfsburgu či Paulem Pogbou z Juventusu Turín. (Daily Telegraph)

V hledáčku Citizens jsou také levý obránce Danny Rose z Tottenhamu, který by mohl vystřídat Aleksandara Kolarova, jenž může odejít do AS Řím či Interu Milán. (Daily Mirror)

Manchester United je údajně největší favorit na získání útočníka Dannyho Ingse z Burnley. (Daily Mail)

O útočníka Javiera Hernándeze z Manchesteru United se přetahují Lazio Řím, West Ham, Liverpool a Tottenham. (Daily Star)

Mexický forvard Hernández je nakloněný návratu do anglické Premier League, momentálně hostuje v Realu Madrid. (Sky Sports)

Manchester United se možná nemusí akutně obávat, že klub opustí gólman David de Gea, protože kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti se nehodlá zbavovat Ikera Casillase. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

Křídelníka Liverpoolu Raheema Sterlinga nachytali novináři, jak si dává z nafukovacího balonku „plyn smíchu“, což je legální droga. (Sun)

Pokud se ocitne v ohrožení účast Manchesteru City v příštím ročníku Ligy mistrů, klub je ochoten ihned vyhodit trenéra Manuela Pellegriniho. (Guardian)

Obhájce trofeje v Premier League po vyhazovu chilského kouče možná sáhne po službách Patricka Vieiry, který se v klubu věnuje mládeži. (Daily Express)

Manchester City by překvapivě mohl převzít také Rafael Benítez z Neapole. (Daily Star)

Bývalý trenér Manchesteru City Stuart Pearce se domnívá, že klub udělá chybu, pokud vyhodí Pellegriniho. (talksport)

Manchester City rovněž zvažuje, že Pellegrinho nahradí Carlem Ancelottim z Realu Madrid. (Sun)

Vedení UEFA zvažuje, že po vzoru americké NBA zavede v Evropě utkání hvězd. (El Mundo Deportivo)

Záložník Ashley Young prohlásil, že je ochoten přistoupit na snížení platu, aby mohl zůstat v Manchesteru United. (Daily Mirror)

Z brankáře Arsenalu Davida Ospiny se díky skvělé sérii Gunners stal gólmanem s nejlepším procentem vítězných duelů v historii Premier League. (Independent)

Bývalý fotbalista West Hamu Slaven Bilič popřel, že jedná se svým bývalým klubem o trenérském postu. (talksport)

Útočník Didier Drogba má prý chuť prodloužit s Chelsea smlouvu o další rok. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal oslavil vítězství v derby fotografií s dvěma hráčkami ženského týmu Manchesteru City. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 13.04.2015