Footballový boulevard – pondělí 13.04.2015

Newcastle usiluje o útočníka Charlieho Austina z QPR, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 13.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bývalý trenér Manchesteru City Roberto Mancini se z klubu snaží získat do Interu Milán hned trio hráčů – záložníky Samira Nasriho, Yayu Tourého a Jamese Milnera. (Daily Mail)

West Ham údajně nabídne Arsenalu deset milionů liber za obránce Carla Jenkinsona. (Daily Star)

Majitel Newcastlu Mike Ashley je údajně ochoten zaplatit deset milionů liber za útočníka Charlieho Austina z QPR. (Sun)

Chelsea se pokusí ulovit třicetiletého středního obránce Mirandu, kterému zbývá už pouze rok ze smlouvy s Atlétikem Madrid a mohl by být k dispozici za výhodnou cenu. (Daily Mirror)

Bývalý obránce Manchesteru United Gary Neville nabádá celek z Old Trafford, aby odolal veškerým nabídkám na brankáře Davida de Geu. (Sky Sports)

Arsenal už uzavřel příchod argentinského útočníka Maxiho Romera z Velezu Sarsfield za 4,5 milionu liber. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Pokud se Manchester City v ligové tabulce ještě zhorší, hráči se vystavují riziku pokut. (Sun)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal nabádá hráče, aby využili výhry v derby a pokusili se v tabulce Premier League skončit před Citizens. (Daily Star)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini se po duelu s Red Devils vyhnul odpovědím na otázky ohledně své budoucnosti v klubu. (Guardian)

Kouč Citizens si po prohraném derby s United sám kladl otázky ohledně týmového ducha svých svěřenců. (Times)

Pellegrini ale zároveň vyzval fanoušky, aby se od týmu v těžké situaci neodvrátili. (Manchester Evening News)

Výkonný ředitel Arsenalu Ivan Gazidis prý není spokojený s výkony Gunners v této sezoně. (Daily Telegraph)

Devatenáctiletý Jordon Ibe se prý brzy dohodne na nové smlouvě s Liverpoolem, podle níž bude pobírat 30 tisíc liber týdně. (Daily Express)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers připustil, že s útočníkem Danielem Sturridgem patrně už nemůže do konce sezony počítat. (ESPN)

Newcastle si bude muset dál záležet na výběru posil, protože současný trenér John Carver prohlásil, že na současném týmu „něco není v pořádku“. (Shields Gazette)

QPR možná čeká od Fotbalové asociace trest za to, že domácí fanoušci házeli v derby s Chelsea po hráčích hostujícího celku různé předměty. (Times)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman přiznal, že v poločase duelu s Hullem se poprvé za své angažmá v klubu pořádně naštval. Saints nakonec vyhráli 2:0. (Southern Daily Echo)

Trenér Sunderlandu Dick Avocaat prý po porážce 1:4 s Crystal Palace není přesvědčený o tom, že se klub zachrání v Premier League. (Independent)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal se po výhře v derby omluvil na tiskové konferenci kadeřnici své manželky, která prý fandí Citizens. (manutd.com)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 12.04.2015