Footballový boulevard – pondělí 23.03.2015

Arsenal bude jednat o nákupu útočníka Paula Dyabaly, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 23.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Generální manažer Juventusu Turín Giuseppe Marotta prohlásil, že klub nepotřebuje do Anglie prodávat záložníka Paula Pogbu. (Sky Sports)

Newcastle United chce koupit z Hoffenheimu německého reprezentačního beka Andrease Becka. (Daily Mirror)

Arsenal bude v nadcházejícím týdnu jednat s Palermem o příchodu útočníka Paula Dyabaly za 28,9 milionu liber. (Metro)

Norwich City chce na hostování do konce sezony přivést útočníka Chubu Akpoma z Arsenalu. (Eastern Daily Press)

Podle kouče Dougieho Freedmana má ale o Akpoma zájem také Nottingham Forest. (Nottingham Post)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý rozhodčí Graham Poll tvrdí, že sudí Martin Atkinson vyloučil Stevena Gerrarda z Liverpoolu v duelu s Manchesterem United oprávněně. (Daily Mail)

Bývalý útočník Newcastlu a televizní expert Alan Shearer se domnívá, že rozhodčí letos v Premier League pískají nejhůř za poslední léta. (Sun)

O víkendu se na zdích kolem Goodison Parku objevily nasprejované nápisy požadující odchod kouče Roberta Martíneze z Evertonu. (Liverpool Echo)

Gareth McAuley z West Bromwiche nebude muset pykat za chybně udělenou červenou kartu v duelu s Manchesterem City, bude připsána Craigu Dawsonovi. (Daily Express)

Trenér Atlétika Madrid Diego Simeone patrně podepíše s klubem novou smlouvu, ale stále bude moct odejít do Manchesteru City. (Daily Mirror)

Záložník Frank Lampard z Manchesteru City se domnívá, že na vyhazov kouče Manuela Pellegriniho je ještě příliš brzy. (Independent)

Pellegrini stále věří, že Citizens mohou dostihnout Chelsea na prvním místě tabulky Premier League. (Manchester Evening News)

Trenér Realu Sociedad David Moyes kritizoval kvalitu Premier League, zejména kvůli brzkému vyřazení anglických klubů z evropských pohárů. (Sun)

Na stažení sedmibodového manka na Blues si ovšem věří také Olivier Giroud z Arsenalu. (Sun)

Někdejší výkonný ředitel Manchesteru United David Gill se tento týden zřejmě stane viceprezidentem FIFA, kde nahradí Jima Boyce. (Guardian)

Trenérovi Timu Sherwoodovi se v Aston Ville rozrůstá marodka, zraněných má nyní devět hráčů. (Birmingham Mail)

Nový trenér Sunderlandu Dick Advocaat řekl hráčům, že styl hry možná nebude příliš líbivý, ale chce jím dosáhnout záchrany v Premier League. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Na Advocaata už dopadá tlak na záchranu v Premier League, v zápase s West Hamem už zapomněl, na které ruce má hodinky. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – neděle 22.03.2015