Footballový boulevard – neděle 22.03.2015

Ángel Di María možná odejde z Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 22.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Křídelník Ángel Di María už prý nechce dokazovat, že si zaslouží místo v základní sestavě Manchesteru United, a hodlá odejít. Na Old Trafford přitom přišel teprve vloni v létě za rekordních 59,7 milionů liber. (Mail on Sunday)


Dvakrát spokojený není na Old Trafford ani brankář David De Gea, který údajně odmítá prodloužit smlouvu a je připraven přestoupit do Realu Madrid. (Sunday Mirror)

Podle Pavla Nedvěda, sportovního ředitele Juventusu, podalo francouzské PSG oficiální nabídku na záložníka Paula Pogbu. (Metro)

O Pogbu však jeví zájem také Manchester City, který v létě hodlá za nové posily utratit až 100 milionů liber. Vedle Pogby je v hledáčku Citizens také Raheem Sterling z Liverpoolu. (Sun on Sunday)

Liverpool chystá nabídku ve výši téměř 20 milionů liber na Andreje Jarmolenka, ukrajinského útočníka Dynama Kyjev, který se ve čtvrtek jedním gólem podílel na vyřazení Evertonu z Evropské ligy. (Daily Star Sunday)

Nové letní posily už si vyhlíží také Louis van Gaal, ten by kádr svého Manchesteru United rád rozšířil o obránce Josého Gimenéze, teprve dvacetiletého Uruguayce, který kope za Atlétiko Madrid. (Tuttomercatoweb)

Van Gaal chce v ideálním případě koupit úplně novou obranu, vedle Gimenéze se proto stále nevzdává naděje na příchod Matse Hummelse z Borussie Dortmund. (Sun on Sunday)

Everton už zahájil jednání o možném přesunu útočníka Andrého Ayewa, pětadvacetiletého reprezentanta Ghany, kterému v létě vyprší smlouva s Marseille. (Sunday People)

Londýnský West Ham se chce navzdory lednovému neúspěchu v létě opět pokusit o koupi Emmanuela Adebayora z Tottenhamu. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Manchesteru United Louis van Gaal měl prý před třemi roky velmi blízko do Liverpoolu, ale nakonec se s klubem nedomluvil na podmínkách své smlouvy. Reds tak převzal Brendan Rodgers. (Daily Star Sunday)

Vedení Manchesteru City hodlá po skončení sezóny udělat všechno pro to, aby na svou lavičku přilákalo Pepa Guardiolu, současného kouče Bayernu Mnichov. (Sunday Express)

Pro záložníka Jordana Hendersona by prý bylo velkou ctí, kdyby mohl po odchodu Stevena Gerrarda natrvalo převzít kapitánskou pásku Liverpoolu. (Sunday Telegraph)

Rio Ferdinand by se po krátké pauze mohl opět vrátit do Manchesteru United, klub ho chce zaměstnat jako trenéra v mládežnické akademii. (Sunday People)

...A JEDNA NAKONEC


Trenér Chelsea José Mourinho přiznal zvláštní zálibu - pokaždé, když jeho tým vyhraje nějakou trofej, sundá si hodinky, ty uloží do své vitríny a už je nikdy více nenosí. Celkově už má ve vitríně 21 hodinek - tolik trofejí totiž jako trenér získal. (Observer)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 21.03.2015