Footballový boulevard – pátek 20.03.2015

Trenér Manuel Pellegrini zůstane v Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 20.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by Liverpool přišel o záložníka Raheema Sterlinga, pokusí se jej nahradit Theem Walcottem z Arsenalu. (Daily Express)

Sterling se možná nechá zlákat nabídkou Manchesteru City, který Liverpool přeplatí a je ochoten dát hráči gáži přes 100 tisíc liber týdně. (Sun)

Manchester City patrně v létě prodá několik hráčů, mezi nimi i Yayu Tourého, Samira Nasriho a Edina Džeka. (Daily Mirror)

Podle některých zdrojů by Manchester City mohlo opustit v létě až třináct fotbalistů. (Guardian)

Manchester United začíná být neklidný ohledně prodloužení smlouvy s Davidem De Geou, kterého lanaří Real Madrid. (Daily Mirror)

Obránce Dani Alves z Barcelony nechce odejít do Manchesteru United, protože se obává, že klub v příští sezoně nebude hrát Ligu mistrů. (Daily Star)

Záložník Koke z Atlétika Madrid je v hledáčku Chelsea, výměnou by mohl zamířit zpět Filipe Luis. (London Evening Standard)

Swansea chce v létě přivést útočníka Aleksandara Mitroviče z Anderlechtu Brusel za 12 milionů liber. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester City se v létě možná zbaví legendárního Patricka Vieiry, který se v klubu stará o mládež. (Daily Telegraph)

Na lavičce Manchesteru City patrně zůstane trenér Manuel Pellegrini, protože klub nedokáže najít jiného vhodného kouče. (Daily Mail)

Záložník Liverpoolu Adam Lallana tvrdí, že klubu se nyní vyplácí, že tým i po nepovedeném startu do sezony zůstal při sobě. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Brankář Joe Hart se netají tím, že pro herní o osobní spokojenost využívá služby psychologa. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 19.03.2015