Footballový boulevard – středa 18.03.2015

Manchester City uvažuje o prodeji útočníka Edina Džeka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 18.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea údajně plánuje v létě utratit až 150 milionů liber za záložníka Garetha Balea a obránce Raphaela Varana z Realu Madrid. (Daily Express)

O Balea má ovšem zájem také Manchester United a může výměnou nabídnout brankáře Davida De Geu. (Daily Star)

Valencie nabízí Manchesteru United dvacet milionů liber za záložníka Juana Matu. (Daily Mirror)

Chelsea jedná o přestupu devatenáctiletého brazilského útočníka Kenedyho, za kterého Manchester United v minulosti nabízel 5,7 milionu liber. (Metro)

Manchester United a Liverpool monitorují vyjednávání křídelníka Eduarda Salvia o novém kontraktu s Benfikou Lisabon. (Daily Mirror)

Stoke City chce setřást zájem Interu Milán a Tottenhamu o brankáře Asmira Begoviče a nabídne mu nový kontrakt. (Daily Mirror)

Manchester City údajně ztratil trpělivost s nevýraznou produktivitou útočníka Edina Džeka a hledá pro bývalého forvarda Teplic kupce. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý kouč Manchesteru City Roberto Mancini tvrdí, že jeho nástupce Manuel Pellegrini má velké štěstí, že zdědil tak silný tým. (CNN)

O trenéra Sama Allardyce nemá zájem pouze Sunderland, ale také nigerijská reprezentace. (Sun)

Sunderland chce přehodnotit vyřazení křídelníka Adama Johnsona z kádru kvůli jeho obvinění ze sexu s patnáctiletou dívkou. Nový kouč Dick Advocaat jej možná vezme zpět. (Daily Mail)

Útočník Atlétika Madrid Fernando Torres se prý v Chelsea cítil, jako když „plave v oblečení“. (Sky Sports)

Fanoušci Liverpoolu už v nedělním zápase uvidí aspoň ocelovou konstrukci na tribuně Main Stand, která má navýšit kapacitu Anfieldu o 8500 míst. (Liverpool Echo)

Bývalý brankář Chelsea Ed de Goey se domnívá, že kouč Dick Advocaat je pro Sunderland ideální volba. (talksport)

Trenér Sunderlandu Ronald Koeman připustil, že by jednou rád trénoval Barcelonu, kde šest let hrál. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Matt Ritchie z Bournemouthu byl sice povolán do skotské reprezentace, ale prozradil, že ve své zemi vlastně nikdy nebyl. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – úterý 17.03.2015