Footballový boulevard – úterý 17.03.2015

West Ham chce na svoji lavičku trenéra Davida Moyese, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 17.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Vedení Juventusu Turín tvrdí, že anglické celky Manchester United a Chelsea jsou ochotny zaplatit 55 milionů liber za záložníka Paula Pogbu. (Daily Express)

V Chelsea přehlížený zadák Filipe Luis by se mohl po sezoně vrátit do Atlétika Madrid. (Daily Telegraph)

Palermo prý útočníka Paula Dyabalu nepustí do některého z anglických celků za méně než 28,5 milionu liber, předseda klubu Maurizio Zamperini naopak věří v ještě vyšší částku. (Daily Express)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew chce v létě koupit útočníka Loica Rémyho z Chelsea, kterého vedl už v Newcastlu. (Daily Star)

Newcastle údajně nabízí předběžnou smlouvu útočníkovi Andremu Ayewovi, který po sezoně odejde z Marseille. Zájem má ale také Borussia Dortmund. (Newcastle Chronicle)

Bývalý útočník Cardiffu a Newcastlu Michael Choppra trénuje s třetiligovým Port Vale. Chopra je volný hráč po odchodu z indické superligy. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

West Ham bude chtít v létě přivést jako nového trenéra Davida Moyese z Realu Sociedad. V klubu již začal pracovat bývalý skaut Evertonu Tony Henry. (Daily Telegraph)

I když Sunderland patrně do konce sezony převezme Dick Advocaat, klub usiluje o letní příchod Sama Allardyce z West Hamu. (Daily Mirror)

Pokud Advocaat udrží Sunderland v Premier League, vydělá si jeden milion liber. (Daily Star)

Gustavu Poyetovi se po vyhazovu ze Sunderlandu prý ulevilo a prozradil, že v minulém roce jej na lavičku chtěl West Ham i Crystal Palace. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini tvrdí, že o práci nepřijde, i kdyby klub v sezoně nezískal žádnou trofej. (Guardian)

Podle Pellegriniho by nákup záložníka Raheema Sterlinga z Liverpool stál kolem sta milionů liber. (Liverpool Echo)

Útočník Emmanuel Adebayor se domnívá, že jeho spoluhráč z útoku Harry Kane může Tottenham dotáhnout do Ligy mistrů. (London Evening Standard)

Bývalý fotbalista Sunderlandu Julio Arca míní, že hráči Sunderlandu musejí přijmout část zodpovědnosti za vyhazov kouče Gustava Poyeta. (talksport)

…A PÁR NAKONEC

Brentford sepisuje petici, ve které vyzývá londýnskou Chelsea, aby klubu navrátila jednu ze starých trofejí. Druholigový celek údajně má právo na Londýnský válečný pohár, který vyhrál v roce 1942. (GetWestLondon)

Trenér Citizens Manuel Pellegrini nazval záložníka Jamese Milnera mužem „s velkými koulemi“. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pondělí 16.03.2015