Footballový boulevard – pondělí 16.03.2015

Obránce Nathaniel Clyne touží po přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 16.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Radamel Falcao se prý již smířil s tím, že v Manchesteru United nezůstane, rád by ale pokračoval v některém dalším týmu Premier League, nabízí se Chelsea či Tottenham. (Daily Mirror)

Obránce Nathaniel Clyne odmítl podepsat nový kontrakt se Southamptonem a chce odejít do Manchesteru United. (Sun)

Real Madrid nenabídne Manchesteru United za brankáře Davida De Geu 50 milionů liber, místo toho si pořídí osmnáctiletého Argentince Augusta Batallu z River Plate. (Daily Express)

Tottenham se patrně popere s Atlétikem Madrid o útočníka Ezequiela Lavezziho z Paris Saint-Germain. (Sun)

Nizozemský obránce Daryl Janmaat možná v létě přestoupí z Newcastlu do Liverpoolu, který už hledá náhradu za Glena Johnsona. (Daily Star)

Liverpoolu se zvýšily naděje na příchod křídelníka Eduarda Salvia z Benfiky Lisabon, protože v nové smlouvě s portugalským klubem bude mít nižší výstupní klauzuli. (Ojogo)

Arsenal zvažuje nákup arménského záložníka Henricha Mchitarjana z Borussie Dortmund. (fichajes.net)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Gustavo Poyet je v Sunderlandu po porážce 0:4 s Aston Villou na pokraji vyhazovu. (Times)

Pokud Poyet dostane padáka, mohl by Sunderland v létě převzít Sam Allardyce, kterému skončí smlouva ve West Hamu. (Daily Mail)

I když má Chelsea v tabulce Premier League náskok sedmi bodů na Arsenal, trenér Blues José Mourinho tvrdí, že Gunners ještě mohou pomýšlet na ligový titul. (Daily Mail)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers se domnívá, že Reds musejí ze zbývajících 30 bodů získat 23, aby se umístili do čtvrtého místa v Premier League. (Liverpool Echo)

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney si prý v sobotu před utkáním s Tottenhamem vzal před spoluhráči hlavní slovo. Red Devils pak vyhráli 3:0. (Daily Telegraph)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal si prý nedělá žádné starosti s finanční stránkou klubu a vše nechává na viceprezidentovi Edu Woodwardovi. (Daily Express)

Bývalý zadák Manchesteru City Danny Mills tvrdí, že kouč Manuel Pellegrini už se v klubu drží zuby nehty. (talksport)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino uvedl, že po porážce s Manchesterem United už pro klub bude složité skončit v elitní čtyřce Premier League. (Sky Sports)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Craig Gardner pro své spoluhráče z West Bromwiche zorganizoval po dvou porážkách od Aston Villy motokárové závody, Baggies po nich porazili Stoke City. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – neděle 15.03.2015