Footballový boulevard – neděle 15.03.2015

Kouč Rafael Benítez se možná vrátí do Premier League, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 15.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Gareth Bale z Realu Madrid přiznal, že pokud by v létě přišla správná nabídka, rád by se vrátil do Premier League. O Balea jeví intenzivní zájem především Manchester United. (Sunday Mirror)


Skotský Celtik plánuje, že na začátku roku 2016 přivede na hostování záložníka Stevena Gerrarda z amerického LA Galaxy. (Sunday People)

Manchester City bedlivě sleduje situaci okolo nové smlouvy pro Raheema Sterlinga a pokud vycítí šanci, okamžitě se mladičkého křídelníka Liverpoolu pokusí získat do svých řad. (Sunday Mirror)

Podle trenéra Liverpoolu Brendana Rodgerse však mají Citizens i všechny ostatní kluby smůlu, Sterling prý totiž novou smlouvu podepíše co nevidět. (Observer)

Dvaadvacetiletý útočník Danny Ings, který svými letošními výkony v dresu Burnley překvapuje celou Anglii, zřejmě v létě odmítne nabídku Liverpoolu a raději se přesune do Manchesteru United. (Daily Star Sunday)

Manchester United se spojil s Jorgem Mendesem, hráčským agentem Cristiana Ronalda, a zahájil s ním jednání o možném návratu třicetiletého Portugalce zpět na Old Trafford. Rudí ďáblové jsou ochotni za Ronalda zaplatit asi 71 milionů liber. (Fichajes)

Čtyřiadvacetiletý brazilský záložník Douglas Costa z Šachťaru už se údajně domluvil na letním přestupu do Chelsea, londýnský celek by měl za hráče zaplatit asi 18 milionů liber. (Sun on Sunday)

Skauti Newcastlu v poslední době bedlivě sledují výkony Kevina Gameira, sedmadvacetiletého útočníka Sevilly. (Sunday People)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Louis van Gaal prohlásil, že pokud by někdy v budoucnu ztratil důvěru ve své hráče, musel by s angažmá v Manchesteru United skončit. (Independent on Sunday)


Americký podnikatel Josh Harris, který mj. vlastní basketbalový klub Philadephia 76ers nebo hokejový klub New Jersey Devils, je blízko koupi fotbalového Crystalu Palace. (Sunday Telegraph)

Pokud by trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini dostal v létě padáka, nahradí jej na lavičce úřadujícího anglického mistra Rafael Benítez. (Daily Star Sunday)

Zoufalá forma anglických klubů v letošní pohárové Evropě může mít za následek, že v nejbližších letech získají vstupenku do Ligy mistrů pouze tři anglické týmy, nikoliv čtyři. (Sunday Express)

...A JEDNA NAKONEC

Trenér Aston Villy Tim Sherwood údajně musí obránce Leandra Bacunu učit, jak správně hrát na pozici pravého beka. (Birmingham Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 14.03.2015