Footballový boulevard – středa 11.03.2015

Kapitán Manchesteru City Vincent Kompany se pustil do hádky s Fernandinhem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 11.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

I když je záložník Kevin De Bruyne v hledáčku Manchesteru United, šéf Wolfsburgu Dieter Hecking prohlásil, že třiadvacetiletý fotbalista zůstane v německém klubu minimálně i příští sezonu. (Daily Express)

Liverpool a Paris St.-Germain se nadále zajímají o ofenzivního záložníka Miralema Pjaniče z AS Řím. (calciomercato)

V souvislosti s přestupem do Liverpoolu se také spekuluje o záložníkovi Felipe Andersonovi z Lazia Řím. (Daily Mirror)

Middlesbrough chce na hostování ulovit útočníka Jordana Rhodese a následně jej koupit za 12 milionů liber. (Sun)

Everton bude v Evropské lize v dresu Dynama Kyjev poctivě sledovat obránce Aleksandara Dragoviče, který by mohl k Toffees odejít za 15 milionů liber. (Metro)

Tottenham se snaží přivábit do svého týmu záložníka Adriena Rabiota z Paris St.-Germain. (Inside Futbol)

Newcastle chce v lednu koupit za pět milionů liber záložníka Victora Camarasu z Levante. (Daily Mirror)

Nottingham Forest patrně získá na hostování křídelníka Modou Barrowa ze Swansea. (Nottingham Post)

OSTATNÍ FÁMY

Kapitán Manchesteru City Vincent Kompany nehrál ve středečním zápase proti Leicesteru kvůli tomu, že se v kabině pohádal se záložníkem Fernandinhem. (Daily Mirror)

Manchester United nechce dělat další trenérskou změnu, naopak umožní Louisi van Gaalovi nákup posil za dalších 150 milionů liber. (Daily Express)

Útočník Manchesteru United Radamel Falcao se propadl až do juniorského týmu, za který odehrál 72 minut a neskóroval. (Daily Telegraph)

Trenér José Mourinho prohlásil, že hráči Chelsea za případný postup v Lize mistrů přes Paris St.-Germain žádný peněžní bonus nedostanou. (Daily Star)

Záložník Jordan Henderson tvrdí, že je v Liverpoolu pouze jeden z kandidátů na nového kapitána místo Stevena Gerrarda. (Liverpool Echo)

Záložník Jonas Gutierrez nečeká po úspěšné léčbě rakoviny varlat a návratu do Newcastlu žádné úlevy od kouče Johna Carvera. (Evening Chronicle)

Akademie Southamptonu se v minulých třech letech ukázala jako nejvýnosnější v Evropě. Za své odchovance utržila přes 90 milionů liber, druhá Swansea přes 30 milionů. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Fanoušci mají možnost strávit odpoledne s trenéry Malkym Mackayem z Wiganu a Samem Allardycem z West Hamu. Stačí si koupit voucher za 139 liber. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – úterý 10.03.2015