Footballový boulevard – úterý 10.03.2015

Záložník James Milner zvažuje letní odchod do zahraničí, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 10.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Interu Milán Roberto Mancini tvrdí, že záložník Manchesteru City Yaya Touré je nakloněn odchodu do italského celku. (Gazzetta TV)

West Ham United si chce pojistit levého obránce Aarona Cresswella a nabídne mu pětiletý kontrakt. (Daily Mirror)

Útočník Saido Berhaino z West Bromwiche navštívil zápas Manchesteru United s Arsenalem v FA Cupu a opět rozvířil spekulace, že by mohl odejít k Red Devils. (Daily Mail)

Záložník Manchesteru City James Milner zvažuje letní odchod z klubu, údajně již jedná s AC Milán, AS Řím, Interem Milán i španělskými celky. (Guardian)

Southampton a West Ham lanaří útočníka Javiera Hernándeze z Manchesteru United, který nyní hostuje v Realu Madrid. (Daily Mirror)

Obránce Liverpoolu Glen Johnson se po skončení smlouvy s Reds nebrání odchodu do zahraničí. (Liverpool Echo)

Liverpool začal jednat o nové smlouvě se záložníkem Joem Allenem, z té současné mu zbývají ještě dva roky. (Daily Express)

Trenér Chelsea José Mourinho chce porušit klubové nařízení nabízet hráčům nad třicet let pouze roční smlouvy a pro obránce Branislava Ivanoviče chce rovnou čtyřletou. (Daily Star)

Arsenal se údajně přibližuje dohodě s Palermem o příchodu útočníka Paula Dyabaly za 29,5 milionu liber. (fichajes.net)

Southampton možná v létě přijde až o čtyři hráče, na odchodu jsou záložník Morgan Schneiderlin, obránci Nathaniel Clyne s Tobym Alderweireldem a útočník Jay Rodriguez. (Sun)

Přestože záložník Nathan Dyer nehrál v posledních třech ligových zápasech, trenér Swansea Garry Monk s ním prý nadále počítá. (Daily Express)

Derby County a Norwich City chtějí do konce sezony získat na hostování útočníka Jordana Rhodese z Blackburnu. (Daily Telegraph)

Rhodese chce také Nottingham Forest, jenže hodlá zvýšit své šance zahnutím opce na přestup za osm milionů liber, pokud klub postoupí do Premier Laegue. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce Liverpoolu Kolo Touré prohlásil, že záložník Emre Can se jednou stane „králem“ Anfieldu. (Liverpool Echo)

Liverpool údajně bude mít potíže s udržením záložníka Jordana Hendersona, aspoň to tvrdí bývalý gólman Reds Bruce Grobbelaar. (talksport)

Everton nechce pouštět záložníka Rosse Barkleyho na letní reprezentační akce, aby si hráč odpočinul. (Times)

…A JEDNA NAKONEC

Barcelonský útočník Lionel Messi si udělal výlet do Londýna, viděli ho jíst pizzu s bývalým spoluhráčem Cescem Fabregasem. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pondělí 09.03.2015