Footballový boulevard – pondělí 09.03.2015

Arsenal nahání útočníka Paula Dyabalu z Palerma, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 09.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

O útočníka Manchesteru United Javiera Hernándeze usilují Tottenham, West Ham, Everton a Stoke City. (Daily Star)

Arsenal je prý ochoten zaplatit požadovaných 29,5 milionu liber za útočníka Paula Dyabalu z Palerma. (fichajes.net)

Pokud se Manchesteru United v létě nepodaří přivést z Realu Madrid záložníka Garetha Balea, pokusí se koupit Memphise Depaye z PSV Eindhoven. (Daily Express)

Bolton se chce ještě pokusit o play off druhé ligy a snaží se ulovit na hostování Islama Feruze z Chelsea a Paddy McCarthyho z Crystal Palace. (Bolton News)

Nový majitel Sheffieldu Wednesday Dejphon Chansiri chce prokázat své ambice zaplacením dvanácti milionů liber za útočníka Jordana Rhodese z Blackburnu. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér West Bromwiche Tony Pulis volá po zavedení možnosti odvolat se proti červené kartě, která následuje za dvě žluté. Současný systém označil za ostudný. (Times)

Pulis také žádá doživotní zákazy vstupu na stadion pro fanoušky Aston Villy, kteří trhali ve čtvrtfinále FA Cupu sedačky a házeli je na fanoušky Baggies. (Daily Mail)

Brankář Aston Villy Shay Given tvrdí, že nový kouč Tim Sherwood vdechl do klubu život. (talksport)

Obránce Liverpoolu Glen Johnson po remíze 0:0 s Blackburnem ve čtvrtfinále FA Cupu kritizoval stav hrací plochy na Anfieldu. (Liverpool Echo)

Bývalý obránce Chelsea Frank Leboeuf nazval fanoušky Blues nenasytnými, protože vždy očekávají od týmu až příliš. (Sun)

Útočník Manchesteru City Wilfried Bony varoval fanoušky, že bude možná chvíli trvat, než se s novými spoluhráči sehraje. (Manchester Evening News)

Útočník John Guidetti, který hostuje v Celticu Glasgow z Manchesteru City, v nizozemské televizi zpíval píseň s urážlivým textem o rivalovi Glasgow Rangers. (Daily Record)

Brazilský obránce David Luiz z Paris Saint-Germain tvrdí, že trenér Chelsea José Mourinho není tak výjimečný, jako on sám. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Hrající trenér Grays Athletic Mark Bentley zažil v nižší soutěži Ryman Premier League fantastický duel, ve kterém se nejprve jako střídající hráč poslal na hřiště, následně skóroval a při vyloučení brankáře si stoupl mezi tři tyče, kde chytil penaltu. Jeho tým vyhrál 3:2. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – neděle 08.03.2015