Footballový boulevard – sobota 07.03.2015

Bacary Sagna zvažuje odchod z Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 07.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Tottenham hodlá koupit belgického obránce Tobyho Alderweirelda, hráče Atlétika Madrid, který tuto sezónu hostuje v Southamptonu. (Daily Telegraph)


Pravý obránce Bacary Sagna není příliš spokojen se svým angažmá v Manchesteru City a po pouhých devíti měsících od přestupu zvažuje další změnu dresu. O dvaatřicetiletého beka jeví zájem AS Řím. (Daily Mirror)

Jean-Michel Aulas, prezident francouzského Lyonu, rozesmutnil zástupce Arsenalu, Liverpoolu a Manchesteru United svým prohlášením, že útočník Alexandre Lacazette na konci sezóny nedostane povolení k odchodu. (Lyon FC)

Talentovaný záložník Paul Pogba z Juventusu se údajně domluvil na letním přestupu do PSG, navzdory intenzivnímu zájmu Manchesteru Unitd, Arsenalu nebo Chelsea. (Daily Star)

Liverpool se do svých řad pokusí získat Lucase Vázqueze, třiadvacetiletého křídelníka Realu Madrid, který letošní sezónu tráví na hostování v Espaňolu. (Daily Express)

Dny obránce Pera Mertesackera v dresu Arsenalu se zdají být sečteny, kouč Arséne Wenger zkušenému bekovi přestává věřit a pokud se Mertesackerovy výkony razantně nezlepší, bude v létě bez práce. (Daily Telegraph)

Výkony křídelníka Riyada Mahreze v dresu Leicesteru City natolik učarovaly kouči Tottenhamu Mauriciu Pochettinovi, že je ochoten za hráče zaplatit přes 7 milionů liber. (Sun)

Chelsea nabídla svému obránci Branislavu Ivanovićovi nový kontrakt na 90 000 liber týdně, avšak pouze v délce jednoho roku. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Kouč Brendan Rodgers odmítl všechny spekulace o svém přesunu do Manchesteru City a prohlásil, že pokud by měl odejít z Liverpoolu, odejde také z Premier League. (Guardian)


Bývalý obránce Manchesteru United a anglické reprezentace Gary Neville se obul do záložníka Mesuta Özila a prohlásil, že německý fotbalista v dresu Arsenalu ani zdaleka nepředvádí výkony hodné jeho přestupové sumě - 42 milionů liber. (Daily Telegraph)

Útočník Danny Welbeck věří tomu, že přestupem z Manchesteru United do Arsenalu ze sebe udělal lepšího fotbalistu. (Daily Mirror)

...A JEDNA NAKONEC


Podle kouče Tima Sherwooda má Aston Villa lepší útočníky, než většina týmů Premier League. A to navzdory tomu, že Villans ze všech ligových účastníků nastříleli nejméně gólů. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - pátek 06.03.2015