Footballový boulevard – pátek 06.03.2015

Roy Hodgson chce Anglii trénovat i na mistrovství světa v roce 2018, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 06.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Southampton chce ustát silný zájem ze strany Arsenalu a plánuje učinit ze záložníka Morgana Schneiderlina nejlépe placeného hráče v historii klubu. (Daily Mirror)

Juventus Turín je prý ochoten zbavit se útočníka Alvara Moraty, o kterého usilují Arsenal a Liverpool. (Metro)

Irský obránce Sean St. Ledger, který je po odchodu z Ipswiche od prosince bez angažmá, bude hrát za Orlando City. (MLS)

Agent záložníka Paula Pogby tvrdí, že hráč se stále ještě nerozhodl, zda zůstane nadále v Juventusu Turín. Stojí o něj přední anglické kluby či Paris Saint-Germain. (Daily Mail)

Bývalý záložník Manchesteru United Ray Wilkins se domnívá, že klub z Old Trafford odmítne možnost přestupu Radamela Falcca, protože už je jen stín hráče, kterým dřív byl. (talksport)

Manchester United nabídne 5,7 milionu liber za brazilského útočníka Kenedyho, kterému se přezdívá nový Neymar. (Metro)

Chelsea se dohodla s rumunskou Constantou na přestupu sedmnáctiletého obránce Cristiana Maney na Stamford Bridge za 2,3 milionu liber. (Daily Mail)

Chelsea nabídla záložníkovi Nemanju Matičovi nový kontrakt, který mu zaručí příjem 93 tisíc liber týdně a potrvá až do roku 2020. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Roy Hodgson chce zůstat trenérem anglické reprezentace až do mistrovství světa v roce 2018. (Daily Mirror)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal se cítí popuzen zprávami o hádce s asistentem Ryanem Giggsem a tvrdí, že s ním vychází velmi dobře. (Independent)

Útočník West Bromwiche Brown Ideye prozradil, že mu maminka ještě ve čtrnácti letech zakazovala v Nigérii hrát fotbal na ulici, protože se bála, že mu ublíží pouliční gangy. (Daily Mail)

Záložník Liverpoolu Adam Lallana se domnívá, že kapitánská páska udělá z jeho spoluhráče Jordana Hendersona ještě lepšího hráče. (Sun)

Kapitán Evertonu Phil Jagielka otevřeně přiznal, že Toffees hrozí sestup do druhé ligy. (Sun)

Tajemství úspěchu Bradfordu v pohárových soutěžích možná spočívá ve spolupráci s psychologem Johnem Murankou. (Guardian)

Bývalý záložník Fabrice Muamba, který utrpěl v roce 2012 srdeční zástavu přímo na hřišti, se prý zhrozil, když viděl upadnout do bezvědomí útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea ve středečním zápase. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Statistiky vyvracejí názor některých fanoušků Arsenalu, že záložník Mesut Özil je líný fotbalista. Od svého návratu po zranění toho totiž z hráčů Gunners naběhal v zápasech nejvíc. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 05.03.2015