Footballový boulevard – čtvrtek 05.03.2015

Trenér Diego Simeone údajně touží po místu v Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 05.03.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Kolumbijský útočník Radamel Falcao bude muset počkat až do května, aby se dozvěděl, zda Manchester United promění jeho hostování v přestup. (Guardian)

Barcelonský obránce Dani Alves v létě možná odejde z klubu zdarma, zájem o něj jeví Manchester United. (Sun)

Brazilský obránce Danilo z Porta odmítne nabídky z Anglie a přestoupí za 27 milionů liber do Realu Madrid. (Daily Mirror)

Liverpool zvažuje příchod záložníka Williama Carvalha ze Sportingu Lisabon, protože příchod Miralema Pjaniče z Říma se zatím nejeví reálně. (Daily Mirror)

Podle generálního manažera Schalke Horsta Heldta přestoupí obránce Matija Nastasič z Manchesteru City v létě natrvalo. (Manchester Evening News)

Arsenal, Manchester City, Tottenham, Southampton i Everton prahnou po příchodu obránce Samuela Umtitiho z Lyonu. (FootMercato.net)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino vyloučil nákup útočníka Carlose Baccy ze Sevilly. (Daily Mail)

Lille chce záložníka Marcose Lopese z Manchesteru City na hostování i v příští sezoně. (Daily Mail)

Arsenal v létě uvolní záložníka Abou Diabyho, z klubu patrně odejde i jeden z dvojice Mikel Arteta a Mathieu Flamini. (Sun)

Chelsea monitoruje výkony talentovaných záložníků Youriho Tielemanse a Leandera Dendonckera z Anderlechtu Brusel. (Daily Mail)

Útočník Villarrealu Luciano Vietto je v hledáčku Liverpoolu, chce jej ovšem také Real Madrid. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Diego Simeone otálí s prodloužením smlouvy v Atlétiku Madrid, údajně touží po odchodu do Manchesteru City. (Daily Mirror)

Bradford City nabídne nový kontrakt trenérovi Philu Parkinsonovi, protože se obává, že by mohl dostat nabídku z některého z klubů Premier League. (Daily Star)

Bývalý záložník Arsenalu Gilberto Silva tvrdí, že Gunners k boji o titul potřebují zlepšené výkony Mesuta Özila. (London Evening Standard)

…A JEDNA NAKONEC

Obránce Liverpoolu Javier Manquillo je „nejslušnější“ zadák v Premier League, faulem totiž skončí pouze každý jeho šestnáctý zákrok. (talksport)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – středa 04.03.2015