Footballový boulevard – sobota 21.02.2015

Manchester City a Chelsea jeví zájem o Paula Pogbu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 21.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Louis van Gaal už si vybírá své letní posily do Manchesteru United, tou první by měl být devětadvacetiletý záložník Lucas Biglia z Lazia Řím. (Daily Mirror)


Navzdory neúspěchu s Dannym Ingsem se kouč David Moyes stále snaží hledat posily v Anglii, nyní by do svého Realu Sociedad chtěl přivést Sammyho Ameobiho z Newcastlu. (Daily Mail)

Zájem Arsenalu o Larse Bendera z Leverkusenu poněkud ochladl, jelikož vyšlo najevo, že o německého fotbalistu jeví zájem také Barcelona. Kouč Arséne Wenger se tak raději poohlíží po dalších alternativách, jednou z nich je Morgan Schneiderlin ze Southamptonu. (Metro)

Manchester City, Chelsea a Real Madrid - to je aktuální seznam klubů, které jeví intenzivní zájem o záložníka Paula Pogbu z Juventusu. (Manchester Evening News)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho slíbil obránci Johnu Terrymu, že v Chelsea dostane smlouvu i na další rok. Čtyřiatřicetiletý stoper na Stamford Bridge zůstat chce, ale zatím mu nikdo smlouvu nenabídl. (Sun)


O svou budoucnost se rozhodně nemusí bát argentinský obránce Martín Demichelis, kterému sice na konci sezóny vyprší smlouva s Manchesterem City, ale v nejbližších týdnech mu bude nabídnuta nová. (Daily Mail)

Navzdory zlepšené formě Maria Balotelliho prý italský útočník dostal od kouče Brendana Rodgerse vzkaz, že pokud nezačne tvrději pracovat, může na základní sestavu v Liverpoolu zapomenout. (Liverpool Echo)

Útočník Graziano Pellé, který se po výborné první polovině sezóny v posledních týdnech střelecky umlčel, si ze svého gólového půstu vůbec nic nedělá. Je prý jenom otázkou času, kdy zase nějaký gól dá. (Daily Telegraph)

Podle Phila Jagielky jsou média i fanoušci na útočníka Romela Lukakua mnohem přísnější, než tomu bylo v loňské sezóně. A to jenom proto, že Everton za něj Chelsea zaplatil 28 milionů liber. (Daily Mirror)

Záložník James Milner z Manchesteru City si během tréninku poranil koleno a hrozí, že přijde o úterní utkání Ligy mistrů proti Barceloně. (Daily Star)

...A JEDNA NAKONEC

Dočasný kouč Newcastlu John Carver zvažuje, že do sobotního zápasu s Manchesterem City vyrukuje s netradičním rozestavením 2-6-2. Tuhle taktiku mu poradili jeho přátelé z místního golfového klubu. (Shields Gazette)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 20.02.2015