Footballový boulevard – čtvrtek 19.02.2015

Manchester United chce koupit obránce Kylea Walkera z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 19.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Kapitán Chelsea John Terry by na Stamford Bridge rád prodloužil o rok smlouvu, jednání ale ještě nezačala. (Daily Star)

Záložník Juventusu Turín Andrea Pirlo radí svému spoluhráči Paulu Pogbovi, aby odolal nabídkám z Premier League a ještě vydržel v Itálii. (Sun)

Inter Milán láká do svých řad záložníka Yayu Tourého z Manchesteru City, přestup ale závisí i na tom, zda se italský celek kvalifikuje do příštího ročníku Ligy mistrů. (Tutto Mercato)

Obránce Schalke Benedikt Howedes, jenž je v hledáčku Arsenalu i Manchesteru United, chce hrát v Anglii. (Daily Mirror)

Manchester United chce rovněž přivést obránce Kylea Walkera z Tottenhamu, stát by mohl až dvacet milionů liber. (Sun)

Arsenal a Manchester United jeví zájem o Aymerica Laporta, hráč ale chce setrvat v Atlétiku Bilbao. (talksport)

Nová posila West Hamu Nene bude mít zřejmě u Hammers těžkou pozici, protože si jej přivedl spolumajitel David Sullivan, ale trenér Sam Allardyce už o něj takový zájem nejevil. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Brankář Brentfordu Richard Lee věří, že trenér Mark Warburton může jednoho dne vést anglickou reprezentaci. (talksport)

Obránce Micah Richards se s Fiorentinou vrátil do Anglie, kde nastoupí proti Tottenhamu, ovšem tvrdí, že do Manchesteru City už se z hostování nevrátí. (Daily Telegraph)

Trenér Evertonu Roberto Martínez se o taktice na umělém trávníku v Bernu, kde jeho tým čeká duel s Young Boys, radí i s Harrym Redknappem, který na něm hrál před pěti lety s Tottenhamem. (Daily Telegraph)

Bývalý záložník Chelsea či Newcastlu Damien Duff si v Melbourne City vážně poranil kotník a lýtko a v 35 letech možná ukončí kariéru. (Guardian)

Trenérovi Gustavu Poyetovi nehrozí bezprostřední vyhazov ze Sunderlandu. (Daily Telegraph)

Výkonná ředitelka Sunderlandu Margaret Byrnová popírá tvrzení svého předchůdce Roberta De Fantiho, že klub musel sáhnout k úsporám. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý fotbalista Manchesteru United Anderson odehrál v Brazílii za Internacional 36 minut ve vysokém tempu a už potřeboval kyslíkovou masku. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – středa 18.02.2015