Footballový boulevard – středa 18.02.2015

Bývalý útočník Thierry Henry se přiblížil návratu do Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 18.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Tottenham jeví zájem o argentinského křídelníka Eduarda Salviu z Benfiky Lisabon a stále zvažuje i nákup útočníka Jaye Rodrigueze ze Southamptonu. (Daily Mirror)

Záložníka Paula Pogbu nabádá k přestupu z Juventusu Turín do Chelsea také útočník Nicolas Anelka. (Daily Express)

Manchester United chce využít neshody Dortmundu a Ilkaye Gundogana na novém kontraktu a přivést hráče na Old Trafford. (Metro)

Real Madrid údajně prodá jednoho z dvojice obránce Pepe a Raphael Varane, což vzbuzuje zájem Chelsea a Manchesteru United. (Daily Star)

Trenér Swansea Garry Monk chce jako náhradu za Wilfrieda Bonyho přivést do týmu Alexandara Mitroviče z Anderlechtu Brusel. (Sun)

Italské Bologni nevyšel v zimě nákup útočníka Fabia Boriniho z Liverpoolu, ale chce se k němu vrátit v létě. (Daily Express)

Bývalý útočník Paris Saint-Germain Nene podstoupí před podpisem smlouvy zdravotní prohlídku ve West Hamu. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Thierry Henry má blízko k návratu do Arsenalu, klub mu totiž nabídl, aby u mládeže odstartoval svoji trenérskou kariéru. (Daily Mirror)

Trenérovi West Hamu Samu Allardycovi v létě vyprší kontrakt a klub zvažuje jeho nahrazení, místo mohou zaujmout Slaven Bilič z Besiktase Istanbul či David Moyes z Realu Sociedad. (Daily Telegraph)

Bývalý útočník Evertonu Magaye Gueye si prý nezahraje za druholigový Millwall, dokud nezhubne. (Daily Mirror)

Do trenérského týmu nového bosse Aston Villy Tima Sherwooda se patrně začlení i bývalý kouč Norwiche Mark Robins. (Daily Mail)

Fotbalisty Chelsea před zápasem s Paris Saint-Germain na hotelu překvapivě navštívil také bývalý kouč Manchesteru United Alex Ferguson, který si vypil kávu i s trenérem Josém Mourinhem. (Sun)

…A PÁR NAKONEC

Levý obránce Prestonu Scott Laird prozradil, že po svém gólu do sítě Manchesteru United dostal od své babičky za odměnu jednu libru, což ho vrátilo do časů dětství. (Daily Mirror)

Chelsea v zápase s Paris Saint-Germain nemohla zaparkovat svůj pověstný „autobus“. Ten se totiž při nájezdu do Parku princů nevytočil v jedné ze zatáček a musel zůstat před stadionem. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – úterý 17.02.2015