Footballový boulevard – úterý 17.02.2015

Útočník Harry Kane se objeví v anglické reprezentaci, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 17.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea, Manchester United a Juventus Turín se přetahují o útočníka Interu Milán Maura Icardiho. (Daily Express)

Pokud chce Liverpool přivést záložníka Miralema Pjaniče z AS Řím, musí za něj zaplatit klubový rekord 37 milionů liber. (Daily Mirror)

West Ham United se snaží uzavřít smlouvu s třiatřicetiletým Brazilcem Nenem, který naposledy hrál v Kataru. (Daily Mail)

Obránce Realu Madrid Raphaela Varana by rádi viděli v Manchesteru United i Chelsea. (Daily Mirror)

Devatenáctiletý útočník Drew Lewis ze Southportu si po 38 gólech za rezervní tým vysloužil zkoušku v Manchesteru United. (Daily Mail)

Prezident Palerma Maurizio Zamparini prohlásil, že útočníka Paula Dyabalu si nemůže dovolit žádný italský celek, což může znamenat hráčův odchod do Manchesteru City. (talksport)

Paris Saint-Germain se nevzdal naděje na příchod záložníka Edena Hazarda z Chelsea, přestože Belgičan podepsal s Blues novou smlouvu. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Evertonu Roberto Martínez míní, že útočník Christian Atsu zatím na Premier League nestačí, ale nadále mu věří. (Daily Express)

Sunderland zatím dal důvěru trenérovi Gustavu Poyetovi, vedení klubu ovšem dělá starosti koučův nepříliš dobrý vztah s fanoušky. (Daily Telegraph)

Poyet se domnívá, že jediná omluva za vyřazení z FA Cupu jsou tři body z duelu s West Bromwichem. (Sunderland Echo)

Útočník Southamptonu Jay Rodriguez věří, že v březnu se po dlouhé pauze konečně vrátí do hry. (Daily Mail)

Záložník Manchesteru City Frank Lampard tvrdí, že týmu výrazně pomohou Yaya Touré a Wilfried Bony, kteří se vrátí z afrického šampionátu. (Daily Mirror)

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson potvrdil, že útočník Tottenhamu Harry Kane se objeví v jeho nominaci. (Daily Mail)

Záložník Evertonu Leon Osman se po jedenáctitýdenní pauze vrátí v zápase juniorského týmu na hřiště. (Liverpool Echo)

Předseda Southamptonu Ralph Krueger prohlásil, že klub je připravený hrát v příští sezoně Ligu mistrů. (Southampton Echo)

Sdružení fanoušků Swansea očekává, že americký miliardář John Moores odkoupí 30 procent jejich klubu. (South Wales Evening Post)

Trenér Chelsea José Mourinho před vzájemným duelem s Paris Saint-Germain přiznal, že od francouzského klubu dostal nabídky v letech 2011 a 2013. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Hráči Arsenalu musejí nové posile Gabrielu Paulistovi kvůli jeho mizerné angličtině pomáhat signály rukou. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pondělí 16.02.2015