Footballový boulevard – pondělí 16.02.2015

Liverpool chce z Itálie koupit tři fotbalisty za 75 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 16.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool chce v létě údajně přivést za 75 milionů liber záložníky Miralema Pjaniče a Radju Nainggolana z AS Řím a útočníka Keitu Balde Diaa z Lazia Řím. (Daily Express)

FIFA sice zablokovala přestup záložníka Lassany Diarry do West Hamu, nicméně bývalý středopolař o angažmá u Hammers nadále stojí. (Daily Mirror)

Útočník Burnley Danny Ings odletěl do Španělska, kde se má dohodnout na smlouvě s Realem Sociedad. (Daily Mail)

Real Sociedad údajně trojnásobně navýší Ingsův plat a anglický forvard si přijde na 60 tisíc liber týdně. (Daily Star)

Atlétiko Madrid se s Arsenalem údajně dohodlo na letním přestupu záložníka Santiho Cazorly. (španělské rádio Cadena Cope)

Atlétiko Madrid rovněž usiluje o příchod záložníka Juana Maty z Manchesteru United. (Sun)

Palermo souhlasí s prodejem útočníka Paula Dyabaly, italskému celku tak patrně učiní nabídku Arsenal. (fichajes.net)

OSTATNÍ FÁMY

Obránce David Luiz prý dostal v Chelsea od trenéra Josého Mourinha nabídku nové smlouvy, ale rozhodl se pro odchod do Paris Saint-Germain, protože jeho „mise“ na Stamford Bridge skončila. (Daily Mail)

David Luiz prý chtěl tolik nastoupit ve finále Ligy mistrů v roce 2012, že žadonil u lékařského týmu Chelsea, aby zalhal o jeho zdravotním stavu před utkáním. (Daily Telegraph)

Současný trenér anglické reprezentace Roy Hodgson vidí jako svého nástupce bývalého beka Manchesteru United Garyho Nevilla. (Daily Star)

Obránce Evertonu Phil Jagielka tvrdí, že tým by vyměnil solidní výkony v Evropské lize za několik bodů v Premier League, kde se přibližuje sestupu. (Liverpool Echo)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger po dvou brankách Oliviera Girouda proti Middlesbrough prohlásil, že francouzský forvard se jako hráč změnil. (Daily Telegraph)

Obránce Paris Saint-Germain Thiago Silva prohlásil, že útočník Chelsea Diego Costa před vzájemným soubojem v Lize mistrů francouzský celek nijak neděsí. (Daily Mirror)

Útočník West Bromwiche Brown Ideye poděkoval za zlepšenou formu svému nigerijskému krajanovi a bývalému útočníkovi Arsenalu Nwankwu Kanuovi, který prý slouží jako jeho mentor. (Daily Mail)

Hrdina Blackburnu Josh King si po hattricku do sítě Stoke City málem zapomněl vzít domů na památku míč, kterým tří branek dosáhl. (Sun)

…A PÁR NAKONEC

I když mu ve čtrnácti letech říkali nový Pelé, Američan Freddy Adu v pětadvaceti letech pracuje jako moderátor v nočním klubu. (Metro)

Křídelník Theo Walcott už prý není nejrychlejší fotbalista Arsenalu, na tréninku vyniká rychlejšími sprinty mladý obránce Hector Bellerin. (Daily Express)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – neděle 15.02.2015