Footballový boulevard – neděle 15.02.2015

Atlétiko Madrid jeví zájem o Juana Matu z Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 15.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Španělský Real Sociedad se snaží útočníka Dannyho Ingse z Burnley přilákat na peníze. Nabízí mu totiž plat 60 000 liber týdně - čtyřikrát více, než Ings momentálně pobírá. (Sun)


Liverpool, Arsenal a Inter Milán intenzivně sledují situaci okolo Jamese Milnera, který chce od Manchesteru City novou smlouvu, ale zatím se s klubem nedomluvil na její podobě. (Sunday Mirror)

Manchester City zvažuje koupi pětadvacetiletého obránce Aarona Cresswella z West Hamu, který ve své první sezóně v Premier League podává velmi solidní výkony. (Sunday Mirror)

Německý Wolfsburg chce své útočné řady posílit o útočníka Romela Lukakua z Evertonu. Ten sice na Goodison Park přišel teprve vloni v létě, ale už se nechal slyšet, že by rád odešel jinam. (Daily Star Sunday)

Měnit působiště by mohl také záložník Juan Mata z Manchesteru United, o kterého jeví zájem Atlétiko Madrid. Mata přitom kope na Old Trafford něco málo přes rok - United ho koupili v zimě roku 2014 z Chelsea. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér amerického klubu LA Galaxy Bruce Arena navštíví čtvrteční duel Liverpoolu proti Besiktasi a osobně si tak prohlédne svou letní posilu - záložníka Stevena Gerrarda. (Mail on Sunday)

Útočník Stevan Jovetić je obrovsky zklamaný z toho, že se vedení klubu rozhodlo vyškrtnout jeho jméno ze soupisky pro Ligu mistrů a nahradit jej Wilfriedem Bonym. (Sunday Telegraph)

Kouč Arséne Wenger se na dálku zastal svého kolegy Louise van Gaala a prohlásil, že nizozemský trenér nemá povinnost obhajovat svou taktiku dlouhých míčů, kterou předvedl v nedávném ligovém duelu Manchesteru United s West Hamem. (ESPN)

...A JEDNA NAKONEC

Záložník Glenn Whelan ze Stoke zpochybnil odhodlanost některých svých spoluhráčů poté, co Stoke v tomto kalendářním týdnu podruhé za sebou prohrál 1:4. Nejprve ve středu s Manchesterem City, poté v sobotu s Blackburnem. (Stoke Sentinel)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 14.02.2015