Footballový boulevard – sobota 14.02.2015

Manchester United nabídne 60 milionů liber za Edinsona Cavaniho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 14.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Danny Ings z Burnley je údajně na cestě do Španělska, kde bude s koučem Davidem Moysem jednat o možném letním přestupu do Realu Sociedad. (Sun)


Trenér Roberto Mancini prý apeluje na vedení Interu Milán, aby mu do týmu přivedlo záložníka Yaya Tourého z Manchesteru City. (Daily Mirror)

Manchester United v létě neprodlouží angažmá Radamela Falcaa a namísto toho nabídne 60 milionů liber za Edinsona Cavaniho z PSG. (Daily Star)

Juventus chce v létě získat třiadvacetiletého brazilského záložníka Oscara z Chelsea. (Mediaset in Italian)

Trenér Arséne Wenger veřejně prohlásil, že se v létě pokusí svůj Arsenal posílit o kolumbijského útočníka Jacksona Martíneze z Porta. (bein sports)

OSTATNÍ FÁMY


Aston Villa už by měla co nevidět ohlásit jméno nového kouče, nejblíže má k lavičce klubu Tim Sherwood. (Daily Telegraph)

S tím se však nehodlá smířit bývalý reprezentační obránce Sol Campbell, který se o pozici trenéra Villans také uchází. (Daily Mirror)

Záložník Cheick Tioté se při plnění reprezentačních povinností na africkém šampionátu vážně zranil a hrozí, že letos už si za Newcastle nekopne. (Northern Echo)

Podle kouče Arséna Wenger je FA Cup pro jeho Arsenal natolik důležitý, že tím někdy utrpí jeho následné vystoupení v Lize mistrů. (Daily Mirror)

...A PÁR NAKONEC


Belgický brankář Simon Mignolet z Liverpoolu se prý zpět do skvělé formy dostal díky své snoubence - a její dobře míněné radě. (Guardian)

Sunderland se na osmifinálové utkání FA Cupu proti Bradfordu připravoval hodně zajímavým způsobem: kouč Gus Poyet hráčům v tréninku úplně zakázal přihrávat dozadu nebo do stran. Všechny míče musely dopředu. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 13.02.2015