Footballový boulevard – pátek 13.02.2015

Záložník Liverpoolu Jordan Henderson trénuje box, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 13.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Porto požaduje od Manchesteru City za ofenzivního záložníka Yacina Brahimiho až 40 milionů liber. (talksport)

Útočník West Hamu Carlton Cole tvrdí, že vzájemná hádka s trenérem Samem Allardycem oběma mužům pomohla a nyní spolu lépe komunikují. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Paul Lambert údajně v této sezoně už dvakrát nabídl majiteli klubu Randymu Lernerovi svoji rezignaci. (Daily Telegraph)

Útočník Arsenalu Olivier Giroud tvrdí, že ještě před svým přestupem do Montpellier měl nabídku z anglického Middlesbrough. (arsenal.com)

Ačkoliv spekulace o budoucnosti Angela Di Marii v Manchesteru United neutichají, Argentinec je prý v klubu spokojený. (Daily Express)

Záložník Manchesteru City Samir Nasri prohlásil o Chelsea, že není „ničím výjimečná“. (Guardian)

Záložník Liverpoolu Jordan Henderson zdokonaluje svoji fyzickou kondici lekcemi boxu s Amirem Chanem, na oplátku jej zase učí hrát fotbal. (Daily Mirror)

Záložník Manchesteru City Frank Lampard si v zápase se Stoke City vyměnil dres se sedmnáctiletým Oliverem Shentonem, jenž si odbyl debut v Premier League dva dny po smrti své matky. (Metro)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Chelsea José Mourinho si našel čas a odpověděl na dopis šestiletého fanouška Aston Villy, který si jej přál za nového trenéra. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 12.02.2015