Footballový boulevard – čtvrtek 12.02.2015

West Ham se pokusí ulovit útočníka Javiera Hernándeze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 12.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

West Ham zvažuje nákup útočníka Javiera Hernándeze, který z Manchesteru United hostuje v Realu Madrid. (Daily Star)

Útočník Southamptonu Dani Osvaldo definitivě ukončil své angažmá v Anglii a podepsal smlouvu s Boce Juniors. (Daily Mirror)

Manchester United má údajně stále šanci získat záložníka Marca Reuse, ale musel by Dortmundu zaplatit až 50 milionů liber. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Novým trenérem Aston Villy by se po Paulu Lambertovi mohl stát Tim Sherwood. (Birmingham Mail)

Dalším kandidátem na uvolněný post u Villans je také kouč USA Jürgen Klinsmann. (Daily Mirror)

Bývalý útočník Aston Villy Stan Collymore nechce jako nového trenéra Sherwooda a nabádá vedení, aby do funkce dosadilo zkušeného trenéra. (talksport)

Aston Villu také zaujala práce Seana Dyche a možná se jej pokusí z Burnley přetáhnout. (Sun)

Aston Villa má údajně až šest jmen, která mohou Lamberta nahradit. Mezi nimi jsou i Eddie Howe z Bournemouthu, Steve McClaren z Derby County a David Moyes z Realu Sociedad. (Daily Telegraph)

Podle jiných zdrojů se o post kouče Villans mohou ucházet také Mark Warburton z Brentfordu, bývalý asistent týmu Roy Keane, Neil Lennon z Boltonu či bývalý kouč Southamptonu a Readingu Nigel Adkins. (Independent)

Obránce Chelsea Branislav Ivanovič možná neunikne dodatečnému trestu za to, že se pokusil udeřit hlavou záložníka Jamese McCarthyho z Evertonu. (Daily Mail)

Trenér Chelsea José Mourinho odešel z tiskové konference po zápase s Evertonem, když se ho novináři ptali na potrestání Ivanoviče. (Guardian)

Mourinho ovšem také uvedl, že chce v Chelsea vydržet minimálně deset let a získat mnoho trofejí. (Daily Mail)

Záložník Steven Gerrard si v duelu s Tottenhamem poranil koleno a v únoru už za Liverpool zřejmě nenastoupí. (Times)

Crystal Palace čelí trestu ze strany Fotbalové asociace za to, že mince hozená z hlediště trefila do hlavy obránce Newcastlu Fabricia Colocciniho. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

V hlasování amerických žen se útočník Olivier Giroud z Arsenalu stal nejpřitažlivějším hráčem celé Premier League. Jako tým vévodí v atraktivitě fotbalisté Burnley. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – středa 11.02.2015