Footballový boulevard – sobota 07.02.2015

Chelsea chce znovu koupit Kevina De Bruyna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 07.02.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Podle hráčského agenta Paula Pogby jeho klient v létě opustí Juventus jedině za předpokladu, že některý ze zájemců za hráče zaplatí přes 80 milionů liber a udělá z něj nejdražšího fotbalistu planety. (Daily Express)


Chelsea zvažuje opětovnou koupi belgického záložníka Kevina De Bruyna, kterého přitom teprve vloni v lednu prodala do Wolfsburgu. (Sportwereld)

Naopak egyptský křídelník Mohamed Salah, který patří Chelsea, ale momentálně hostuje ve Fiorentině, už se podle vlastních slov do londýnského celku určitě vracet nehodlá. (Talksport)

Pravý obránce Barcelony Dani Alves nemá v plánu podepisovat s katalánským klubem nový kontrakt a už v létě zřejmě zamíří do Manchesteru United. (Daily Express)

Francouzské PSG je připraveno prodat své útočníky Edinsona Cavaniho a Ezequiela Lavezziho, aby získalo finanční prostředky na koupi Ángela Di Maríy z Manchesteru United. (Daily Star)

West Bromwich možná v létě prodá svého dvorního kanonýra Saida Berahina, ale případný zájemce bude muset zaplatit alespoň 20 milionů liber. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Steven Gerrard nabádá vedení Liverpoolu k tomu, aby co nejdříve prodloužilo kontrakty klíčovým hráčům klubu - Raheemu Sterlingovi a Jordanu Hendersonovi. (Liverpool Echo)


Trenér Steve Bruce z Hullu je dle svých slov dobrým přítelem majitele Assema Allama - a zůstane jím i v případě, že se Allam rozhodně kouče vyhodit. (Daily Star)

Kouč Manuel Pellegrini veřejně vyzval Stevana Jovetiće k tomu, aby prokázal své kvality a zasloužil si místo v kádru Manchesteru City. (Metro)

Útočník Harry Kane má teprve 21 let, ale už teď tvrdí, že si dokáže představit celou svou kariéru v dresu Tottenhamu. (London Evening Standard)

Vedení Tottenhamu chystá nový kontrakt pro záložníka Christiana Eriksena, podle kterého by si měl přijít na dvojnásobně vyšší plat. Dánský středopolař momentálně pobírá 32 000 liber týdně. (Daily Mirror)

Záložník Darren Fletcher prozradil, že na jeho rozhodnutí odejít z Manchesteru United a přestoupit do West Bromwiche měl velký vliv bývalý trenér a krajan Alex Ferguson. (Daily Express)

Tim Sherwood bude přímo z hlediště sledovat sobotní ligový zápas QPR proti Southamptonu, což jen přiživuje spekulace, že se na Loftus Road brzy stane novým koučem. (Daily Mirror)

...A JEDNA NAKONEC


Byť na první pohled Louis van Gaal působí přísným dojmem, srdce má evidentně na správném místě. Poté, co se Ángela Di Maríu pokusili vykrást zloději, nabídl argentinskému křídelníkovi pár dní volna. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 06.02.2015